Vi söker en fastighetschef

10.06.2024

Fastighetschef sökes

Visste du att många av de roligaste, mest intressanta och meningsfulla jobben på arbetsmarknaden finns i kommunerna? I Kristinestad har vi jobbet som fastighetschef ledigt för dig. Kristinestad är en av Finlands mindre kommuner, med närhet mellan både människor och platser. Ett jobb i Kristinestad betyder ett jobb där du kan utmanas, utvecklas och påverka. Att söka jobbet kan vara ditt livs bästa beslut!

Vi erbjuder dig ett spännande och utvecklande jobb. Du kommer ha möjlighet att bidra till vår stads utveckling, samarbeta med flera intressentgrupper såsom förtroendevalda, invånare och stadens övriga serviceområden.

Som fastighetschef ansvarar du för stadens fastigheter. Till fastighetschefens uppgifter hör också bl.a. investeringsprojekt inom husbyggnad. Fastighetschefen är chef för resultatområdet Fastigheter.

Vi förväntar att du är ansvarstagande och noggrann, har en kundorienterad attityd och god samarbetsförmåga samt ett självständigt sätt att arbeta. Vi värdesätter erfarenhet från kommunal förvaltning och byggnads- och fastighetsteknik.

Tjänsten som fastighetschef vid serviceområdet för tekniska tjänster lediganslås tills vidare med tillträde 1.7.2024 eller enligt överenskommelse enligt följande villkor:

Behörighetskrav: En för uppgiften lämplig högskoleexamen (YH)

Språkkrav: Goda skriftliga och muntliga kunskaper i antingen svenska eller finska i tal och skrift, samt goda muntliga och nöjaktiga skriftliga kunskaper i det andra inhemska språket.

Meriterande: Erfarenhet av byggnads och fastighetsteknik. God samarbets- och förhandlingsförmåga. Erfarenhet av kommunalförvaltning.

Prövotid: En prövotid på 6 månader kan tillämpas.

Lön: Bestäms enligt kommunala tjänste- och arbetskollektivavtalet för teknisk personal och den uppgiftsrelaterade lönen är 3800 euro. Därtill kan branschtillägg utbetalas.

Utredning över hälsotillstånd: Godtagbart intyg över sökandes hälsotillstånd. Intyget som fås vid hälsogranskningen för nyanställda räknas som sådant godtagbart intyg.

Ansökningstiden har förlängts och går ut 11.8.2024 kl. 23:00. Arbetet inleds 1.9.2024 eller enligt överenskommelse.

Sök via kuntarekry

Kontaktinformation
Anton Ragnäs, teknisk direktör: anton.ragnas@krs.fi, tel. 040 559 9229

Gå till "Aktuellt"