Haemme kiinteistöpäällikköä

10.06.2024

Haemme kiinteistöpäällikköä

Tiesitkö, että monet työmarkkinoiden mukavimmista, kiinnostavimmista ja mielekkäimmistä töistä löytyvät kunnista? Kristiinankaupungissa on avoinna kiinteistöpäällikön työ juuri sinulle. Kristiinankaupunki on yksi Suomen pienistä kunnista, jossa ihmiset ovat lähellä toisiaan ja etäisyydet ovat lyhyitä. Työ Kristiinankaupungissa tarjoaa sinulle haasteita sekä mahdollisuuksia kehittyä ja vaikuttaa. Työn hakeminen saattaa olla elämäsi paras päätös!

Tarjoamme sinulle jännittävää ja kehittävää työtä. Saat mahdollisuuden osallistua kaupunkimme kehittämiseen, pääset tekemään yhteistyötä usean sidosryhmän, kuten luottamushenkilöiden, asukkaiden ja muiden palvelualueiden kanssa.

Kiinteistöpäällikkönä vastaat kaupungin kiinteistöistä. Kiinteistöpäällikön tehtäviin kuuluu myös m.m. talonrakennusta koskevat investointihankkeet. Kiinteistöpäällikkö toimii Kiinteistö tulosalueen esimiehenä.

Edellytämme vastuuntuntoa ja tarkkuutta, asiakaslähtöistä asennetta ja hyvää yhteistyökykyä sekä kykyä itsenäiseen työskentelyyn. Arvostamme kokemusta kunnallishallinnosta sekä rakennus- ja kiinteistötekniikasta.

Toistaiseksesi voimassa oleva kiinteistöpäällikön virka julistetaan haettavaksi teknillisellä palvelualueella niin että aloitus on 1.7.2024 tai sopimuksen mukaan seuraavin ehdoin:

Kelpoisuusvaatimukset: Tehtävään soveltuva korkeakoulututkinto (AMK)

Kielitaitovaatimus: Hyvä kirjallinen ja suullinen suomen tai ruotsin kielen taito, ja hyvä suullinen ja tyydyttävä kirjallinen taito toisen kotimaisen kielen osalta.

Ansioksi luetaan: Kokemus rakennus- ja kiinteistötekniikasta. Hyvät yhteistyö- ja neuvottelutaidot. Kokemus kunnallishallinnosta.

Koeaika: Kuuden kuukauden koeaikaa voidaan soveltaa.

Palkka: Määräytyy teknisen henkilöstön virka- ja työehtosopimuksen mukaan ja tehtäväkohtainen palkka on 3 800 euroa. Lisäksi maksetaan mahdollista ammattialalisää.

Selvitys terveydentilasta: Hyväksyttävä todistus hakijan terveydentilasta. Uusien työntekijöiden terveystarkastuksen yhteydessä saatava todistus lasketaan tällaiseksi hyväksyttäväksi todistukseksi.

Hakuaika on jatkettu ja päättyy 11.8.2024 klo 23:00. Työ alkaa 1.9.2024 tai sopimuksen mukaan.

Hae kuntarekryn kautta

Yhteystietomme
Anton Ragnäs, tekninen johtaja: anton.ragnas@krs.fi, puh. 040 559 9229

Siirry "Uutiset"-sivulle