STUDIELINJER OCH KURSVERKSAMHET - FÖR VEM!

Vem finns Lafo till för?

for vem 2920x1080px 2

Kort sagt, Lafo finns till för alla!

Lappfjärds folkhögskola erbjuder folkhögskoleutbildning i musik (rock, pop, jazz), ljudteknik och musikproduktion i en inspirerande miljö. Musiklinjen, ljudtekniklinjen och musikproduktionslinjen är heltidsstudier, till vilka man kan söka utan tidigare utbildning eller erfarenhet inom branschen. Många av dagens ledande aktörer i branschen har börjat sin bana hos oss!

Nyhet!

Från och med hösten 2019 kan du som studerar på musik, ljudteknik eller musikproduktionslinjen skräddarsy din utbildning och kombinera kurser och innehåll från alla tre utbildningar och få just de kunskaper du vill ha och behöver. Kontakta Casper Sahlström 0408456870, casper.sahlstrom@krs.fi för mera information. Ansökan till alla linjer 2020-2021 är öppen.

Ansökningsblanketten och mera information om respektive utbildning hittar du genom att klicka på länkarna nedan:

Ljudtekniklinjen

Startdatum: 24.08.2020, Ort: Lappfjärd, Typ: Folkhögskoleutbildning
På ljudtekniklinjen får man en bred teoretisk och praktisk grundutbildning i både studioinspelning och konsertljud.

Musiklinjen

Startdatum: 24.08.2020, Ort: Lappfjärd, Typ: Folkhögskoleutbildning
Att studera på musiklinjen (pop, rock, jazz) handlar om att hitta sitt eget sound och utveckla sina personliga egenskaper och förmågor inom musiken.

Musikproduktionslinjen

Startdatum: 24.08.2020, Ort: Lappfjärd, Typ: Folkhögskoleutbildning
Linjen bygger på två ungefär lika stora delar där den ena delen är låtskrivning och den andra är produktion/mixning/mastering.

Kursverksamhet
Vi ordnar flera kortkurser i bl.a. musikinspelning i studio och låtskrivning. Du kan också boka in dig för en kurs i musikinspelning i studio med coach och beställa andra kurser enligt önskemål. Kontakta casper.sahlstrom@krs.fi tfn. 040 845 6870. 

1

2

5