Opintolinjat

Lapväärtin kansanopisto tarjoaa musiikkialan (rock, pop, jazz), äänitekniikan ja musiikintuotannon kansanopistokoulutusta inspiroivassa ympäristössä. Musiikkilinjalla, äänitekniikkalinjalla ja musiikintuotannon linjalla opiskelet kokopäiväisesti ja voit hakea niihin, vaikkei sinulla ole aikaisempaa koulutusta tai kokemusta alalta. Monet tämän päivän johtavista toimijoista ovat aloittaneet uransa meillä!


Opetuskieli on ruotsi, mutta useat opiskelijoistamme ja opettajistamme ovat kaksi- tai monikielisiä.

Sinä, joka opiskelet musiikki-, äänitekniikka- tai musiikintuotantolinjalla, voit syksystä 2019 lähtien räätälöidä oman koulutuksesi ja yhdistää kursseja ja sisältöjä kaikilta kolmelta koulutuslinjalta ja täten saada juuri ne taidot, jotka haluat ja joita tarvitset. Lisätietoja antaa Casper Sahlström 0408456870, casper.sahlstrom@krs.fi. Haku kaikkiin linjoihin vuodelle 2022-2023 on avoinna.


Hakulomakkeen ja lisätietoa kustakin koulutuksesta löydät klikkaamalla alla olevia linkkejä:

Äänitekniikkalinja

Aloituskohta: 22.8.2022
Paikkakunta: Lapväärtti
Tyyppi: Kansanopistokoulutus

Äänitekniikka tarjoaa laajan teoreettisen ja käytännöllisen peruskoulutuksen sekä studioäänitysten että konserttiäänitekniikan osalta.

 

Musiikkilinja

Aloitusajankohta: 22.8.2022
Paikkakunta: Lapväärtti
Tyyppi: Kansanopistokoulutus

Musiikkilinjalla opiskelussa (pop, rock, jazz) on kyse oman soundin löytämisestä ja omien henkilökohtaisten ominaisuuksien ja musiikillisten kykyjen kehittämisestä.

 

Musiikintuotantolinja

Aloitusajankohta: 22.8.2022
Paikkakunta: Lapväärtti
Tyyppi: Kansanopistokoulutus

Linja koostuu kahdesta yhtä laajasta osiosta, joista toinen osa on sanoitus ja toinen tuotanto/miksaus/masterointi. 

 

1

2

5