Ansökan

Ansökan är öppen och du kan nu söka om studieplats för läsåret 2021-2022
eller direkt till någon av våra kortkurser.

Kontakta skolan , Casper Sahlström 040 845 6870 för mera information eller skicka din ansökan via formuläret nedan.

Antagningsintervjuerna till långa linjerna år 2021 hålls veckorna 22 och 23, samt vecka 31.
Intervjun är till för att informera om linjernas innehåll, kartlägga din nivå, dina önskemål och för att på bästa möjliga sätt planera din studietid på skolan.

Ljudtekniklinjen: du gör även en skriftlig musikteoridel för att kartlägga din nivå.

Musiklinjen: du gör en kort skriftlig musikteoridel för att kartlägga din nivå och framför en sång eller kort stycke på huvudinstrument.

Musikproduktionslinjen: du gör en skriftlig musikteoridel för att kartlägga din nivå, och visar upp en egen produktion/låt antingen nedskrivet, live eller inspelat (CD, Mp3 eller på Web).Läsåret omfattar 36 studieveckor. Du kan ansöka om statligt studiestöd för heltidsstudier. Blanketten fås från FPA eller deras hemsida www.kela.fi. Vi på kansliet kan också hjälpa till med studiestödsblanketten.

Utbildningens förverkligande är beroende av gruppens storlek.

 

Ansökan

Fyll i den elektroniska ansökningsblanketten nedan för att söka till utbildningen. Vi kontaktar dig så fort som möjligt.

Observera att då du trycker på skicka skall du komma till en sida med meddelandet ”Tack, din ansökan är mottagen”. Om det inte lyckats, prova då på nytt eller kontakta oss på lafo@krs.fi

 

 

OBS: kontrollera att du ser ett bekräftelsemeddelande på skärmen efter att ha klickat på knappen "skicka". Om du inte ser meddelandet, kontakta lafo@krs.fi   
(Meddelandet sänds inte per e-post, det visas på skärmen.)