Lediga jobb

Närvårdare

Vård- och omsorgscentralen anställer 2 närvårdare till hemvården, tillträde 21.12.2020 eller enligt överenskommelse.Behörighetskrav är närvårdare eller tidigare motsvarande examen (primärskötare) enligt Lag om yrkesutbildade personer inom hälso- och sjukvården samt socialvården.

Sök via kuntarekry

Anstaltsbiträde

Vård- och omsorgscentralen söker anstaltsbiträde till Åldersro, tillträde 21.12.2020 eller enligt överenskommelse.Behörighetskrav enligt Lag om yrkesutbildade personer inom hälso- och sjukvården samt socialvården.

Sök via kuntarekry

Närvårdare

Vård- och omsorgscentralen söker 2 närvårdare till Åldersro, tillträde 21.12.2020 eller enligt överenskommelse.Behörighetskrav är närvårdare eller tidigare motsvarande examen (primärskötare) enligt Lag om yrkesutbildade personer inom hälso- och sjukvården samt socialvården.

Sök via kuntarekry

Tandskötare

Kristinestads munhälsovård lediganslår att sökas en befattning som tandskötare.Behörighetskrav enligt lagen om yrkesutbildade personer inom hälso- och sjukvården (559/94); närvårdarexamen med inriktning på mun- och tandvård eller tandskötarexamen.

Sök via kuntarekry

Ungdomsledare

Vi söker en ungdomsledare till Kristinestad för att stärka och utveckla ungdomsarbetet i skolor och läroanstalter.Ungdomsledaren anställs i tidsbestämt arbetsavtalsförhållande för tiden 11.1-31.12.2021 med möjlighet till förlängning.

Sök via kuntarekry