Lediga jobb

Fastighetsskötare

Serviceområdet för samhällsbyggnad söker en person till fastighetsskötseln.Ansökningstiden förlängts till 27.5.2021.Personen anställs i tillsvidare anställningsförhållande.För anställningsförhållandet förutsätts grundexamen inom bygg-, rör- eller elbranschen.Rörmåkarens arbetetserfarenhet betraktas som merit.

Sök via kuntarekry

TIMLÄRARE MED KLASSLÄRARUPPGIFTER

Svenska utbildningsväsendet ledigförklarar en tjänst som.

Sök via kuntarekry

Sjukskötare

Vård- och omsorgscentralen anställer en sjukskötare till Åldersro servicecenter, till ett vikariat från 1.6.2021-28.8.2022 eller enligt överenskommelse.Behörighetskrav är sjukskötare enligt Lag om yrkesutbildade personer inom hälso- och sjukvården.

Sök via kuntarekry

Sjukskötare

Vård- och omsorgscentralen anställer en sjukskötare till hemvården på ett moderskapsvikariat, tillträde 1.6.2021-23.4.2022 eller enligt överenskommelse.Behörighetskrav är sjukskötare enligt Lag om yrkesutbildade personer inom hälso- och sjukvården.

Sök via kuntarekry

Sjukskötare

Sjukskötare 100% till Kristinahemmet, tillträde 1.6.2021 eller enligt överenskommelse.Till befattningen hör uppgiften som biträdande avdelningsskötare.Behörighetskrav är sjukskötare enligt Lag om yrkesutbildade personer inom hälso- och sjukvården samt som merit räknas tilläggsskolning inom ledarskap.

Sök via kuntarekry

KOKERSKA / KOCK på daghem

Lilliputt är ett litet mysigt daghem i Tjöck.Daghemmet består av en syskongrupp med barn i åldern 1-5år.Köket är väl utrustat och inbjuder till stor kreativitet, gärna i samarbete med barnen och daghemspersonalen.

Sök via kuntarekry

KLASSLÄRARE (0023)

Svenska utbildningsväsendet ledigförklarar följande tjänst.

Sök via kuntarekry

Avdelningsskötare

Vård- och omsorgscentralen lediganslår ett vikariat som avdelningsskötare till Åldersro servicecenter, tillträde 1.6-31.12.2021 eller enligt överenskommelse.

Sök via kuntarekry