Avoimet työpaikat

Sosiaalityöntekijä

Sosiaalityöntekijä perhekeskuksen yksilö- ja perhehuoltoon.Tarjoamme mielekästä ja vaihtelevaa tiimityötä, toimivaa moniammatillista yhteistyötä ja jatkuvaa työnohjausta.Työhön kuuluvat tavanomaiset sosiaalityöntekijän tehtävät, neuvonta ja ohjaus sekä lisäksi omat erityisosaamisen alueet.

Hae kuntarekryn kautta

Perhetyöntekijä

Perhetyöntekijän sijaisuus.Haemme Kristiinankaupungin perhekeskukseen perhetyöntekijän sijaista ajalle 25.11.2019-06.10.2020.Perhepalveluiden tiimiin kuuluu kaksi sosiaalityöntekijää, kaksi perhetyöntekijää, etuuskäsittelijä sekä lähiesimiehenä perhepalvelujen johtaja.Yksilö- ja perhehuollon alaisuuteen kuuluvassa perhetyössä painopiste on lapsiperheiden tukemisessa.

Hae kuntarekryn kautta

Toimistosihteeri

Toimistosihteerin sijaisuus hallintoon 11.11.2019-15.10.2020.Tehtäviin kuuluvat hallinnolliset tehtävät kuten tiliöinti ja laskutus.Lisäksi toimistosihteeri hoitaa asiakasasioita, käyttää potilastietojärjestelmiä ja hoitaa arkistointia sekä muita konttoritehtäviä.

Hae kuntarekryn kautta

Fysioterapeutti

Fysioterapeutti vakituiseen toimeen 11.11.2019 alkaen tai sopimuksen mukaan.Työpanos jakautuu tasan fysioterapiaosaston sekä kuntoutusosaston kesken.Työtehtäviin fysioterapiaosastolla kuuluu polikliininen fysioterapia, ryhmäohjaus sekä apuvälinepalvelu ja muuta toimintaa tarpeen mukaan.

Hae kuntarekryn kautta

Keikkatyö Kristiinankaupungissa

Oletko kiinnostunut tekemään keikkatyötä esim.päivähoidon, koulutuksen, vanhustyön, kotihoidon, siivouspalvelun tai ruokahuollon tehtävissä? Voit jättää meille avoimen hakemuksen sijaisuuksiin, jossa kerrot itsestäsi ja minkälaisesta työstä olet kiinnostunut.Otamme sinuun yhteyttä, jos meillä on sopiva sijaisuus tarjottavana sinulle.

Hae kuntarekryn kautta