Den levande kroppen | Movingness retreat

Ofta drar kroppen åt ett håll, känslorna åt ett annat, och våra idéer åt ett tredje håll. Hur kan vi skapa en större dialog och harmoni mellan dem? Det ska vi undersöka under två sommardagar på Kilen i Sideby!

Retreaten passar alla åldrar och kroppstyper, men rekommenderas inte för personer som känner sig otrygga i sin egen kropp t.ex. på grund av PTSD.

Som lärare fungerar Peter Appel, som har utvecklat Movingness-metoden. Mera info om Movingness hittar du här: www.movingness.com. Du kan också skriva direkt till peter@movingness.com ifall det är något du vill fråga om.
Retreaten pågår från lördagen 6.8.2022 klockan 9–20 och söndagen 7.8.2022 klockan 9–16. Anmäl dig senast 20.6.2022 till Kristinestads medborgarinstitut (länk här: https://www.opistopalvelut.fi/kristinestad/).

Kursavgiften är 45 euro och kursspråket är svenska. Kom ihåg att Kilen kan erbjuda boende om du också vill ha inkvartering. Ta kontakt med info@kilen.fi om du är intresserad.
Prisinformation
Anmäl dig senast 20.6.2022 till Kristinestads medborgarinstitut (länk här: https://www.opistopalvelut.fi/kristinestad/). Kursavgiften är
Arrangör
Kilens Hembygdsgård
Kilvägen 90, 64490, SIDEBY

Telefon040-684 5080
E-postinfo@kilen.fi
Webbplatshttp://www.kilen.fi
Närmaste tidpunkt
kl.
Evenemangets hemsida
http://www.kilen.fi
Plats för evenemanget
Kilen
Kilen, 00000

 
 

Evenemangen importeras automatiskt från Österbottens evenemangskalender