Näissä paikoissa voit ilmaiseksi käyttää wifiä Kristiinankaupungissa

10.09.2020

WiFi4EU tarjoaa asukkaille ja vierailijoille ilmaisen wifi-yhteyden julkisilla paikoilla kuten toreilla, julkisissa rakennuksissa, kirjastoissa ym. koko EU:n alueella.

Kristiinankaupungissa on tällä hetkellä neljä paikkaa, joissa voi ilmaiseksi käyttää wifiä. Torilta, Pukinsaaren leirintäalueelta, Kristiinahallilta ja Kristiinakentältä löydät verkon, jonka nimi on yksinkertaisesti WiFi4EU. Kolme uutta wifi-kohdetta on tulossa lähiviikkojen aikana: terveyskeskuksen aulaan, rantabulevardiin ja kauppahuone Corneriin.

Lisäksi suunnitelmissa on edelleen lisätä näiden wifi-alueiden määrää Kristiinankaupungissa.

Kartalla näkyy ne paikat, missä Wifi4EU toimii tai tulee toimimaan.

WiFi4EU-aloitteen kautta kunnat ja kuntayhtymät voivat hakea EU:lta 15 000 euron arvoseteliä asentaakseen kyseisiä verkkoyhteyksiä. Rahasumma maksetaan kertamaksuna ja se kattaa wifi-alueen laitteistosta ja asennuksesta koituvat kustannukset.

Kunnat valitsevat itse sen, minne yhteys sijoitetaan, mutta ehtona on, että laitteet asennetaan sellaisille julkisille paikoille, joissa ei vielä ole tarjolla maksutonta wifi-yhteyttä. Kunta vastaa sitten verkkoliittymästä ja sen ylläpidosta vähintään kolmen vuoden ajan asennuksesta.

Siirry "Uutiset"-sivulle