Asiointipiste

Asiointipisteen logo.

Aukioloajat ja palvelut

Kristiinankaupungin Asiointipiste (ent. yhteispalvelu, yhteispalvelupiste) on avoinna arkisin klo 9-12 ja 13-15.

Puhelinnumero: 040 152 9971

Sähköpostiosoite: asiointipiste@krs.fi 

 

 

Muutoksia Digi- ja väestötietoviraston palveluihin Kristiinankaupungissa

Digi- ja väestötietoviraston palvelut Kristiinankaupungissa muuttuvat 7.2.2022. Jatkossa Kristiinankaupungin Asiointipisteeseen ei voi varata asiointiaikaa DVV:n asiantuntijalle. Jos tarvitset henkilökohtaisen asiointiajan, sinua auttavat Vaasan tai Porin palvelupaikat.

Kristiinankaupungin Asiointipiste antaa jatkossakin yleisneuvontaa, opastaa verkkopalveluiden käytössä ja ottaa vastaan asiakirjoja DVV:n palveluihin liittyen. DVV:n asiantuntijaa tai muuta henkilökuntaa ei siis ole paikalla.

Voit hoitaa useita asioita myös sähköisesti –  tutustu Digi- ja väestötietoviraston sähköisiin palveluihin.  Jos asiasi hoitaminen vaatii henkilökohtaista käyntiä, varaa itsellesi asiointiaika sinulle sopivasta palvelupaikasta.

 

Viranomaisten henkilökunta palvelee seuraavasti:

  • KELA maanantaisin ainoastaan ajanvarauksella
  • TE-toimisto (ainoastaan ajanvarauksella)

Lisätietoa viranomaisten palveluista Asiointipisteessä löytyy kunkin viranomaisen verkkosivulta; KELATE-toimisto, Digi- ja väestötietovirasto.

 

Palveluneuvoja

Palveluneuvojalta saat tietoa Asiointipisteen tarjoamista palveluista ja voit hoitaa yksinkertaisempia asioita.

Voit esim. tuoda/hakea lomakkeita, varata tapaamisaikoja, saada apua asioiden hoitamiseen sähköisesti Asiointipisteen asiakastietokoneella ym.

 

Kristiinankaupunki tarjoaa seuraavia palveluita:

  • Kaupungin yhteystiedot eri asioissa
  • Voit hakea kaupungin lomakkeita
  • Welcome office, maahanmuuttajien neuvontakeskus yhteistyössä Närpiön kaupungin kanssa, jossa palvellaan ruotsiksi, englanniksi, bosniaksi, serbiaksi ja kroatiaksi. Welcome Office -neuvoja Aida Simidzijan asiakasvastaanotto joka torstai klo 9–16.15, puh. 040 566 1572, sähköposti: welcome.office@narpes.fi