Kaupungin verkkokauppa julkaistaan 4.5.2022

03.05.2022

Kristiinankaupungin kaupunki on työskennellyt verkkokaupan parissa osana Avoin kunta -yhteishanketta, ja sen kautta asukkailla on mahdollisuus maksaa kaupungin tuotteita ja palveluita. Verkkokaupan kautta voi ostaa muun muassa vierasvenepaikkoja ja uimahallin lahjakortteja. Verkkokauppa on valmis ja se julkaistaan 4.5.2022 klo 9.00.

Verkkokaupan tavoitteena on parantaa kuntalaisten palveluita mutta myös yksinkertaistaa kaupungin sisäisiä prosesseja tuotteiden ja palvelujen myynnissä. Maksut tapahtuvat Suomi.fi-maksut palvelun kautta, ja kaupungin kirjanpito hoituu automaattisesti, kun ostot tehdään verkkokaupassa.

Verkkokaupan kautta asukkaat voivat maksaa vierasvenepaikoista, toripaikoista, kalastusluvasta, lahjakorteista uimahalliin sekä kaupungin eri tilojen vuokramaksuja. Koulujen oppilaille tarkoitetut välipalat myydään myös verkkokaupan kautta syksystä lähtien. Verkkokauppaa ja sen valikoimaa täydennetään jatkuvasti.

Työ verkkokaupan toteuttamisesta käynnistettiin osana Avoin kunta -yhteishanketta, joka on Kristiinankaupungin, Riihimäen, Hämeenlinnan, Vaasan ja Pedersören välinen yhteistyöhanke. Avoin kunta on digitalisoitumisprojekti, jonka tavoitteena on kuntapalvelujen ja toimintatapojen pysyvä parantaminen entistä asukaslähtöisimmiksi. Verkkokauppa on myös osin rahoitettu Avoin kunta -hankkeen avulla.

Osoite verkkokauppaan löytyy kaupungin verkkosivun yläosasta 4.5.2022 klo 9.00 alkaen.

Lisätiedot

Maarit Mäkelä, talousjohtaja
maarit.makela@krs.fi
040 5277 714

Siirry "Uutiset"-sivulle