Päivähoitohakemus ja sähköinen asiointi

 

Varhaiskasvatuksen webbportaali

 

Kunnallista varhaiskasvatuspaikkaa voi hakea ympäri vuoden. Toiveet huomioidaan ja yritämme löytää lapsen tarpeita parhaiten tukevan ratkaisun. Toiveiden toteuttaminen on helpompaa, kun jättää hakemuksen hyvissä ajoin ennen suunniteltua aloitusaikaa, viimeistään 4 kk ennen hoidon alkamista. Jos päivähoidon tarve ei ole ennakoitavissa ja tarve saada nopeasti päivähoitopaikka johtuu siitä, että jompikumpi tai molemmat vanhemmista ovat saaneet työpaikan tai ovat aloittaneet opiskelut, hakemus on täytettävä ja jätettävä mahdollisimman pian, kuitenkin viimesitään kaksi viikkoa ennen hoidon alkamista.

Hakemus täytetään Varhaiskasvatuksen webbportaalin kautta.

Palvelun käyttämiseen tarvitaan pankin myöntämä henkilökohtainen verkkopankkitunnus tai mobiilivarmenne.

Päätös lähetetään perheen ilmoittamaan sähköpostiosoitteeseen. Jos haluaa tehdä muutoksia jo lähetettyyn hakemukseen, ole yhteydessä varhaiskasvatusjohtajaan.

Hoitoaikojen sähköinen ilmoittaminen Varhaiskasvatuksen webbportaalin kautta

  • Varaa lapsen hoitoajat sähköisesti viimeistään viikkoa ennen hoidon tarvetta, ilmoitusmahdollisuus sulkeutuu maanantaisin klo 23.30 mennessä. Esimerkiksi: hoitoajat viikolla 42 (14.10-18.10) varataan viimeistään maanantaina 7.10 (viikkolla 41).
  • Kerralla voi ilmoittaa usean viikon hoitoajat.
  • Ole yhteydessä päiväkotiin jos yhtäkkiä tulee muutos, esimerkiksi jos lapsi sairastuu.
  • Jos hoitoaikoja ei ole varattu määräaikaan mennessä, oletamme että lapsi on vapaalla.

Logo som bild