Pöytäkirjat ja esityslistat

Seuraa kaupungin päätöksentekoa tutustumalla sen esityslistoihin, pöytäkirjoihin, viranhaltijapäätöksiin sekä kuulutuksiin.

Kaupunginvaltuuston, kaupunginhallituksen sekä lautakuntien esityslistat sekä pöytäkirjat julkaistaan Tweb:issä. Siellä julkaistaan myös viranhaltijapäätöksiä.

Esityslistat julkaistaan muutamia päiviä ennen kokousta. Pöytäkirjat julkaistaan tarkastamisen jälkeen. Esityslistat ja pöytäkirjat julkaistaan sekä suomeksi että ruotsiksi.

Viranhaltijapäätöksiä käsitellään ja julkaistaan sillä kielellä, millä ne on pantu vireille. Käännökset ovat saatavilla pyynnöstä.

Liitteet: Liitteet ja oheismateriaali julkaistaan esityslistojen ja pöytäkirjojen yhteydessä, jos ne eivät ole tietosuojattuja eivätkä salassa pidettäviä.

Pöytäkirjat ovat nähtävillä yksi (1) vuosi julkaisemisen jälkeen. Vanhempia pöytäkirjoja voi tiedustella kirjaamosta kristiinankaupunki@krs.fi.

Kuulutuksia julkaistaan sivulla julkiset tiedotteet.

Esityslistat, pöytäkirjat ja viranhaltijapäätökset Tweb:issä

  • Twebissä valitset ensin joko "esityslistat" tai "pöytäkirjat".
  • Esityslistoja ja pöytäkirjoja voit hakea etsimällä oikeaa kokousta tai kohdistamalla haun yksittäiseen esityslistan asiaan.
  • Voit myös hakea viranhaltijapäätöksiä.

SIIRRY TWEB:IIN

Twebistä löytyy enemmän ohjeita.

 

Kuulutuksia

Kaupungin sekä muiden viranomaisten kuulutuksia julkaistaan sivulla julkiset tiedotteet.