Elinvoimaisuuden palvelualue

Kaupunginkanslia, rahatoimisto ja maataloustoimisto muodostavat yhdessä elinvoimaisuuden palvelualue (hallintokeskus), joka on yksi kaupungin päävastuualueista. 
 
Tehtävänämme on luoda kaupungin ylimmille toimielimille sekä kaupunginjohtajalle, kuten myös muille keskuksille edellytykset tehokkaaseen toimintaan hoitamalla yhteisiä hallintopalveluja ja huolehtimalla, kehittämällä ja koordinoimalla kaupungin strategista suunnittelua, taloushallintoa ja henkilöstöhallintoa. Elinvoimaisuuden palvelualue vastaa kaupunginhallituksessa ja kaupunginvaltuustossa käsiteltävien asioiden valmistelusta ja täytäntöönpanosta. Keskus huolehtii myös kaupungin yleisestä tiedotuksesta ja keskusarkistosta. 
 
Palvelualueen henkilökunnan työskentelytapa on asiakaskeskeinen ja sen mottona on antaa hyvää palvelua ilman kohtuutonta viivytystä asiakkaan omalla kielellä. Huomioimme toiminnassa myös julkisen sektorin vaatimukset tasavertaisesta kohtelusta ja objektiivisuudesta. 
 
Voit ottaa yhteyttä meihin sekä meille kuuluvissa konkreettisissa asioissa että kaupungin hallintoon kuuluvissa yleisissä asioissa. Olemme valmiita palvelemaan sinua kokemuksellamme ja asiantuntemuksellamme!
 

Niklas Granö
Kaupunginlakimies, palvelualueen johtaja sekä kaupunginjohtajan sijainen
Puhelin: 040 546 5812
e-mail: niklas.grano(a)krs.fi


Elinvoimaisuuden palvelualue (kaupunginkanslia ja rahatoimisto)
Käyntiosoite: Raatihuone, Aitakatu 1.

Kaupungin ilmoitustaulu sijaitsee Raatihuoneen sisääntuloaulassa, I kerroksessa.
Kokoustilat sijaitsevat pääosin Raatihuoneella, II kerroksessa.