Vapaat teollisuustontit

Oversiktskartastor fi jpg

Kristiinankaupungissa on tällä hetkellä saatavilla teollisuustontteja viidellä eri alueella; Lapväärtintien teollisuusalue, Tiukantien teollisuusalue, Åsändanin teollisuusalue, Teollisuuskatu ja Karhusaarenkatu. Alempana voit lukea enemmän näistä eri alueista. Lisää informaatiota saat klikkaamalla karttaa. 

 Taulukko pdf-muodossa

Lapväärtintien teollisuusalue (1,0 €/m²)

Lapväärtin teollisuusalue on rakennettu teollisuusalue, jossa on viitisentoista käytössä olevaa tonttia ja kourallinen vapaita tontteja. Alue sijaitsee Lapväärtintien vieressä. Tie on kaupungin ensisijainen sisääntuloväylä. Etäisyys Kristiinankaupungin keskustaan on n. 2,5 km, valtatie 8:lle n.3,5 km, Vaasaan 104 km ja Poriin 94 km. Vahvistettujen asemakaavojen mukaan tehokkuusluku on e=0,40 ja tontit on varattu teollisuustoimintaa varten.

3

Åsändanin teollisuusalue (1,50 €/m²)

Åsändanin teollisuusalue on rakennettu liike- ja teollisuusalue joka strategisesti sijaitsee valtatien 8 varrella Lapväärtissä. Etäisyys Lapväärtin keskustaan on n. 3 km, Kristiinankaupungin keskustaan n. 11 km, Vaasaan 106 km ja Poriin 87 km. Vahvistettujen asemakaavojen mukaan tehokkuusluku on e=0,30 ja alue on varattu teollisuus- ja varastotoimintaa varten missä saa myös sijoittaa liike- ja toimistotiloja. Kaupunki omistaa n. 7 ha teollisuusmaata josta voidaan muodostaa eri kokoisia tontteja tarpeen mukaan.

Asandan2

Tiukantien teollisuusalue (1,0 €/m²)

Tiukantien teollisuusalue on rakennettu teollisuusalue, jossa on viitisentoista käytössä olevaa tonttia ja kourallinen vapaita tontteja. Alue sijaitsee Tiukantien vieressä. Tie on yksi kaupungin sisääntuloväylistä. Etäisyys Lapväärtintielle on n. 1 km, Kristiinankaupungin keskustaan n. 1,5 km, valtatie 8:lle n. 3,5 km, Vaasaan 100 km ja Poriin 97 km. Vahvistettujen asemakaavojen mukaan tehokkuusluku on e=0,40 ja tontit on varattu teollisuustoimintaa varten, missä ympäristö otetaan huomioon.
7

Teollisuuskatu (0,9 €/m²)

Teollisuuskatu on rakennettu teollisuusalue, jossa on hieman yli kymmenen käytössä olevaa tonttia, ja yksi tontti on alueessa vapaa. Alue sijaitsee satamassa. Etäisyys Lapväärtintien ja Tiukantien risteykseen on n. 1,5 km, Kristiinankaupungin keskustaan n. 2 km, valtatie 8:lle n.  7 km, Vaasaan 102 km ja Poriin 97 km. Vahvistettujen asemakaavojen mukaan tehokkuusluku on e=0,40 ja tontti on varattu teollisuustoimintaa varten, missä ympäröivä asutus otetaan huomioon. 

 Karhusaarenkatu (0,8 €/m² och 0,65 €/m²)

Karhusaarenkatu on rakentamaton teollisuusalue, jossa on pari vapaata tonttia. Alue sijaitsee Karhusaarenkadulla, 1,5 km voimalaitoksesta. Etäisyys Kristiinankaupungin keskustaan on n. 2,5 km, valtatie 8:lle n. 8,5 km, sekä kehätien Karhusaarentien, että keskustan kautta, Vaasaan 102 km ja Poriin 100 km. Vahvistettujen asemakaavojen mukaan tehokkuusluku on e=0,40 ja e=0,20 ja tontit on varattu teollisuustoimintaa varten.