Krs-katu

Käyntiosoite:

Yhdyskuntarakentaminen, KRS Katu

Lapväärtintie 10, 64100 Kristiinankaupunki 

Toiminta-ajatus

KRS-Kadulla on kokonaisvastuu liikenneväylistä, yleisistä alueista ja liikuntalaitoksista. Suunnittelussa ja rakentamisessa alueemme sopeutetaan sekä vanhaan että uuteen kaupunkiympäristöön ja maaseutuympäristöön.

TIEAVUSTUS

Vähintään 250 m pituisille teille, joiden varrella on vähintään yksi vakituisesti asuttu talous, voidaan hakea avustusta KRS-Kadulta kunnossapitokustannuksiin. Talvi- ja kesäkunnossapidosta on esitettävä erilliset hakemukset. Kesäkunnossapidosta vaaditaan kuitit. Lomake löytyy tämän sivun vasemmasta palkista ->lomakkeet, tai sen voi noutaa toimistolta.

Yksityistielaki uudistuu - kuntien tielautakunnan tehtävät lakkaavat vuoden 2019 lopussa. Kristiinankaupunki myöntää jatkossakin kriteerit täyttäville tiekunnille avustuksia, edellytyksenä avustuksen myöntämiselle tienpitoon on, että tietä koskevien asioiden hoitamista varten on perustettu tiekunta, ja että tiekuntaa ja yksityistietä koskevat tiedot yksityistierekisterissä sekä tie- ja katuverkon tietojärjestelmässä ovat ajantasaiset niin kuin 50 §:ssä edellytetään.

Tieavustushakemuksen viimeinen jättöpäivä on 28.02.2020.

Lisätietoja antaa tierakennusmestari Niklas Brandt, p. 040 5450021 tai sihteeri Maria Viikilä p. 040 5919801.

ELY-keskus myöntää valtion avustuksia yksityisteiden parantamiseen ja korjaamiseen. Lue lisää avustushakemuksista tästä

NUORIA KESÄTÖIHIN (puistotyöntekijä)

Yhdyskuntarakentamisen palvelualue, KRS Katu palkkaa kesäksi kokopäivätyöhön 5 nuorta, jotka ovat täyttäneet 17 vuotta. Palkka työehtosopimuksen mukaisesti. Vuoden 2020 kesätyöntekijöiden haku alkaa vuoden alussa, lehtimainos julkaistaan paikallislehdessä helmikuussa ja voi myös hakea kuntarekry.fi:n kautta.