Vuoden pedagogi sekä vuoden varhaiskasvattaja nimettiin

21.12.2023

Vuoden pedagogi 2023

Mikko Ulfves

Perus- ja lukio-opetuksen yhteinen historian ja yhteiskuntaopin lehtori,

Kristiinankaupungin lukio ja Kristiinanseudun koulu

Osaava ja pidetty opettaja, luotettava ja avualias kollega.

Näin henkilökunta on motivoinut vuoden pedagogia 2023.

Mikko Ulfves on osoittanut työllään pedagogista taitavuutta. Mikko koetaan henkilöstön keskuudessa oppilaita positiivisella tavalla motivoivana opettajana, joka osaa vastaanottaa nuoret jämäkästi ja rauhallisesti, mutta arvostavasti. Hän kehittää pedagogiikkaa ja käyttää erityisesti projektitöitä opetuksessaan hyväksi. Hän osaa neuvoa oppilaita rauhallisesti ja hän saa nuoret innostumaan oppimisesta. Hänellä on monipuolisia tunteja ja hänet koetaan ymmärtäväiseksi opettajaksi. Sen lisäksi että Mikko osaa ottaa oppilaat vastaan hyvin, hän myös kohtelee kollegojaan taitavasti. Mikko toimii koulunsa vararehtorina ja hänet koetaan henkilöstön keskuudessa muita inspiroivaksi ja motivoivaksi kollegaksi, joka myötävaikuttaa hyvään yhteistyöhön. Mikolta saa tarvittaessa apua tietoteknisissä ongelmissa ja kollegat kokevat, että häntä on helppo lähestyä. Mikko tulee toimeen kaikkien kanssa. Hän toimii myös aktiivisesti ammattiyhdistyksessä, mikä osaltaan osoittaa kollegojen luottamusta häntä kohtaan.

Paljon onnea Mikko Ulfves, vuoden 2023 pedagogi!

 

Vuoden varhaiskasvattaja 2023

Lauri Hakko

Lauri työskentelee varhaiskasvatuksen lastenhoitajana Kristiinankaupungin päiväkodissa, joka on kaupungin suurin kaksikielinen päiväkoti.

Lauri on työskennellyt Kristiinankaupungin varhaiskasvatuksessa vasta muutaman kuukauden, mutta on jo siinä ajassa tehnyt suuren pedagogisen vaikutuksen sekä lapsiin että kollegoihin.

Lauri on oikeasti läsnä lasten päiväkotiarjessa leikkimällä ja touhuamalla lasten kanssa sekä ottaa lapset huomioon. Hän kuuntelee heidän kertomuksiaan, huomioi heitä yksilöinä, panostaa laadukkaaseen tunnekasvatukseen ja on myös huoltajan näkökulmasta todella helposti lähestyttävä henkilö. Lauri tekee työtään sydämellä ja aidolla motivaatiolla. Hän on todella inspiroiva ja tunneälykäs esimerkki niin kollegoille kuin lapsillekin!

Lauri tulee hyvin toimeen kaikkien kanssa ja on myös todella pidetty kollega.

Kristiinankaupungissa 18.12.2023

Lauri Hakko ja Mikko Ulfves palkintojensa kanssa.

Lauri Hakko ja Mikko Ulfves palkintojensa kanssa.

Siirry "Uutiset"-sivulle