Nuori yrittäjyys

Olemme valtakunnallisesti toimiva ja voittoa tavoittelematon järjestö, Nuorten yrittäjyys ja talous NYT. Tarjoamme toiminnallisia ja elämyksellisiä oppimissisältöjä kouluille ja oppilaitoksille. Tavoitteemme on, että lapset ja nuoret uskaltavat innostua tulevaisuudesta, saavat valmiuksia muuttuvan työelämän tarpeisiin ja oman arkensa hallintaan. Opettajille tarjoamme täydennyskoulutusta sekä työkaluja talous-, yrittäjyys- ja työelämätaitojen opetukseen.

Tarjoamme kunnille ja opetusalan ammattilaisille kattavan palvelupolun, joka tarjoaa sisältöjä ja oppimateriaaleja kaikille kouluasteille – aivan jokaiselle lapselle ja nuorelle.

Vuosi yrittäjänä -ohjelma tarjoaa oppilaitokselle avaimet käteen -ratkaisun yrittäjyyden opettamiseen ja opiskelijalle hauskan sekä käytännönläheisen työkalun yrittäjyyden ja työelämätaitojen oppimiseen. Vuosi yrittäjänä -ohjelma on saatavilla yläkouluille, toisen asteen oppilaitoksille ja korkeakouluille. Ohjelmassa osallistujat perustavat yksin tai ryhmässä oikealla rahalla toimivan NYT-yrityksen, jota he pyörittävät lukukauden, lukuvuoden, kalenterivuoden tai 12 kuukauden ajan.

Pohjanmaan aluetoimisto järjestää opettajakoulutuksia ja tukee opettajia ohjelmien käyttöönotossa. Business Kristinestad on yksi Nuorten yrittäjyys ja talous NYTin yhteistyökumppaneista Pohjanmaalla ja edistää nuorten yrittäjyystaitoja.

 

Lue lisää

Nuorten Yrittäjyys ja talous NYT

Yrittäjyyskasvatuksen polku

Vuosi Yrittäjänä

Pohjanmaan aluetoimisto