Varhaiskasvatus

Hei, ja tervetuloa Kristiinankaupungin varhaiskasvatukseen!

Kristiinankaupungissa on 4 kunnallista päiväkotia, päiväkodeissa olevien lasten määrä on tällä hetkellä noin 300. Kunnassa on omassa kodissaan työskenteleviä perhepäivähoitajia ja 1 ryhmäperhepäiväkoti.

Päivähoitoa tarjotaan sekä suomen- ja ruotsinkielellä. Iltapäivätoiminta esikoululaisille ja 1- 2 luokkalaisille järjestetään päiväkodeissa. 

 

Logo som bild

Yhteystiedot

Varhaiskasvatusjohtaja
Annika Heikkilä, 040 5666018

Toimistosihteeri
Sarah Kortell, 040 5743116

Varhaiskasvatuksen erityisopettaja
Mia Rosengård, 040 0166240
Jennifer Lindqvist, 050 4704509
Heli Kankaanpää, 040 3589834

 

 

 

Kristiinankaupungin varhaiskasvatussuunnitelma pdf (730,03 kb)

Meidän kielellistä kehitystä tukeva toimintasuunnitelma pdf (373,45kb)

 

Päivähoitohakemus

Kunnallista varhaiskasvatuspaikkaa voi hakea ympäri vuoden. Toiveet huomioidaan ja yritämme löytää lapsen tarpeita parhaiten tukevan ratkaisun. Toiveiden toteuttaminen on helpompaa, kun jättää hakemuksen hyvissä ajoin ennen suunniteltua aloitusaikaa, viimeistään 4 kk ennen hoidon alkamista. Jos päivähoidon tarve ei ole ennakoitavissa ja tarve saada nopeasti päivähoitopaikka johtuu siitä, että jompikumpi tai molemmat vanhemmista ovat saaneet työpaikan tai ovat aloittaneet opiskelut, hakemus on täytettävä ja jätettävä mahdollisimman pian, kuitenkin viimeistään kaksi viikkoa ennen hoidon alkamista.

Hakemus täytetään Varhaiskasvatuksen webbportaalin kautta. Palvelun käyttämiseen tarvitaan pankin myöntämä henkilökohtainen verkkopankkitunnus tai mobiilivarmenne.

Päätös lähetetään perheen ilmoittamaan sähköpostiosoitteeseen. Jos haluaa tehdä muutoksia jo lähetettyyn hakemukseen, ole yhteydessä varhaiskasvatusjohtajaan.

Varhaiskasvatuksen webbportaali

 

Päivähoitovaihtoehdot

Kuukauden hoitopäivät lasketaan seuraavalla tavalla. Jokaiseen kuukauteen lisätään automaattisesti yksi tasoittava päivä, jotta päivät riittävät joka kuukausi.

  • Jos tarvitset 2 päivää viikossa hoitoa, tarvitset 9 päivää/kk
  • Jos tarvitset 3 päivää viikossa hoitoa, tarvitset 13 päivää/kk
  • Jos tarvitset 4 päivää viikossa hoitoa, tarvitset 17 päivää/kk
  • Jos tarvitset 5 päivää viikossa hoitoa, tarvitset 21 päivää/kk

Päivähoito max 5 tuntia päivässä on osapäivähoito
Päivähoito yli 5 tuntia päivässä on kokopäivähoito