Varhaiskasvatus

 

Hei, ja tervetuloa Kristiinankaupungin varhaiskasvatukseen!Logo som bild

Kristiinankaupungissa on 4 kunnallista päiväkotia, päiväkodeissa olevien lasten määrä on tällä hetkellä noin 300.

Kunnassa on omassa kodissaan työskenteleviä perhepäivähoitajia ja 1 ryhmäperhepäiväkoti.

Päivähoitoa tarjotaan sekä suomen- ja ruotsinkielellä. Iltapäivätoiminta esikoululaisille ja 1- 2 luokkalaisille järjestetään päiväkodeissa. 

Varhaiskasvatussuunnitelma 2019 (PDF 713 kB)

 Sähköinen ilmoittaminen esikouluun ja kouluun lukuvuotteen 20-21 avantuu helmikuussa 2020.

 

Varhaiskasvatusjohtaja: Annika Heikkilä puh. 040-566 6018

Toimistosihteeri: Sarah Grannas puh. 040-5743116

Erityislastentarhanopettaja: Mia Rosengård,puh. 0400-166 240 ja Fanny Mangström tel. 050-4704 509

Päivähoitohakemus

Varhaiskasvatuksen webbportaali

Kunnallista varhaiskasvatuspaikkaa voi hakea ympäri vuoden. Toiveet huomioidaan ja yritämme löytää lapsen tarpeita parhaiten tukevan ratkaisun. Toiveiden toteuttaminen on helpompaa, kun jättää hakemuksen hyvissä ajoin ennen suunniteltua aloitusaikaa, viimeistään 4 kk ennen hoidon alkamista. Jos päivähoidon tarve ei ole ennakoitavissa ja tarve saada nopeasti päivähoitopaikka johtuu siitä, että jompikumpi tai molemmat vanhemmista ovat saaneet työpaikan tai ovat aloittaneet opiskelut, hakemus on täytettävä ja jätettävä mahdollisimman pian, kuitenkin viimeistään kaksi viikkoa ennen hoidon alkamista.

Hakemus täytetään Varhaiskasvatuksen webbportaalin kautta. Palvelun käyttämiseen tarvitaan pankin myöntämä henkilökohtainen verkkopankkitunnus tai mobiilivarmenne.

Päätös lähetetään perheen ilmoittamaan sähköpostiosoitteeseen. Jos haluaa tehdä muutoksia jo lähetettyyn hakemukseen, ole yhteydessä varhaiskasvatusjohtajaan.

Päivähoitomaksut

Maksut ja muu info PDF (230 kB)

Päiväkoti- ja perhepäivähoidon maksut määräytyvät sosiaali- ja terveydenhuollon asiakasmaksulain mukaisesti. Päivähoidon kuukausimaksu määräytyy perheen koon ja bruttotulojen perusteella. Maksu laskutetaan kuukausittain jälkikäteen, laskutuksen puhelinnumero 040-5743116.

Päivähoidon päättyessä on päivähoitopaikka sanottava irti kirjallisesti, perhepäivähoidossa 60 kalenteripäivää ja päiväkodeissa 2 viikkoa ennen hoidon päättymistä.