Varhaiskasvatus

Hei, ja tervetuloa Kristiinankaupungin varhaiskasvatukseen!

Kristiinankaupungissa on 4 kunnallista päiväkotia, päiväkodeissa olevien lasten määrä on tällä hetkellä noin 300. Kunnassa on omassa kodissaan työskenteleviä perhepäivähoitajia ja 1 ryhmäperhepäiväkoti. Päivähoitoa tarjotaan sekä suomen- ja ruotsinkielellä. Iltapäivätoiminta esikoululaisille ja 1- 2 luokkalaisille järjestetään päiväkodeissa

Varhaiskasvatusjohtaja: Annika Heikkilä puh. 040-566 6018

Toimistosihteeri: Sarah Grannas puh. 040-5743116

Erityislastentarhanopettaja: Mia Rosengård,puh. 0400-166 240

 

Varhaiskasvatussuunnitelma (2017)


Päivähoitohakemus

Päivähoitopaikkojen hakemusajat ilmoitetaan paikallislehdissä keväällä. Päivähoitopaikkaa voi hakea myös ympäri vuoden, hakemus on täytettävä ja jätettävä viimeistään 4 kuukautta ennen hoidon alkamista. Jos päivähoidon tarve ei ole ennakoitavissa ja tarve saada nopeasti päivähoitopaikka johtuu siitä, että jompikumpi tai molemmat vanhemmista ovat saaneet työpaikan, ovat aloittaneet opiskelut tai uudelleenkoulutuksen, hakemus on täytettävä ja jätettävä mahdollisimman pian, kuitenkin kaksi viikkoa ennen hoidon alkamista.

Hakemuslomakkeita saa päivähoitoyksiköistä ja lastenhoidonjohtajalta tai tästä Päivähoitohakemus. Hakemuslomake jätetään lastenhoidon johtajalle tai siihen päivähoitopaikkaan, josta ensisijaisesti haetaan hoitopaikkaa.

Päiväkotien johtajat vastaavat päiväkodin toimintaa koskeviin kysymyksiin ja lastenhoidonjohtaja perhepäivähoitoa ja muuta päivähoitoa koskeviin kysymyksiin.

Päivähoitomaksut

Päiväkoti- ja perhepäivähoidon maksut määräytyvät sosiaali- ja terveydenhuollon asiakasmaksulain mukaisesti. Päivähoidon kuukausimaksu määräytyy perheen koon ja bruttotulojen perusteella. Maksu laskutetaan kuukausittain jälkikäteen, laskutuksen puhelinnumero 040-5743116.

Päivähoidon päättyessä on päivähoitopaikka sanottava irti kirjallisesti, perhepäivähoidossa 60 kalenteripäivää ja päiväkodeissa 2 viikkoa ennen hoidon päättymistä.