Vapaat omakotitalotontit

Bostadstomter namn nya2

Kristiinankaupungissa on monia hyvän elämän tunnusmerkkejä. Kristiinankaupungin rentouttava ympäristö tarjoaa elintilaa, puhdasta ilmaa, turvallista ja rauhallista, virikkeellistä kasvuympäristöä sekä tarvittaessa myös hiljaisuutta. Kristiinankaupunki on suhteellisen pieni kaupunki, jossa kaikki on lähellä ja tuttua: niin itse kaupungissa kuin sitä ympäröivällä maaseudullakin.  

Vapaita asuntotontteja on Itäpuolella, Rajakadulla, LeppäsalmessaAntilassa sekä Lapväärtissä. Lisätietoja saat klikkaamalla kohdetta kartasta.

Mahdollisiin kysymyksiin vastaa sij. maankäyttöpäällikkö Lauri Koskinen, 040-356 6450, lauri.koskinen@krs.fi

Tontin näyttöä varten voi ottaa yhteyttä: Lauri Koskinen 040-356 6450.

Taulukko pdf-muodossa

Itäpuoli 

Itäpuolella asut lähellä merta ja ainoastaan kivenheiton päässä ruokakaupasta, huoltoasemasta, jalkapallokentästä, frisbeegolfradasta sekä kaupungin keskustasta. Läheisyydessä on lasten leikkipaikka, retkipolku ja uimaranta. Uusi asuinalue kuningattarenkadulla otetaan käyttöön 2019. 

21416 29

Rajakatu

 Rajakadulla on myynnissä tontti asuinrakennusta varten. Alue on jo vakiintunut asuinalueeksi ja hienoksi paikaksi asua.  

Leppäsalmi

Leppäsalmen kalastajalaituri sijaitsee Kristiinankaupungin keskustasta länteen. Siellä voit ihailla auringonlaskua tai vaikkapa pulahtaa veteen. Ovatko mattosi likaiset? Silloin apu on lähellä, sillä Leppäsalmessa on matonpesupaikka, jota saa käyttää maksutta. Leppäsalmesta on torille vain muutama kilometri kiemurtelevaa luonnonkaunista tietä pitkin. 

Antila

Antilan vanha kalastajakylä on kehittynyt asuinalueeksi, jonne on rakennettu monia uusia taloja. Antilassa asuvat arvostavat ennen kaikkea paikan rauhallisuutta. Se on lähellä keskustaa, koulua, uimarantaa ja uimahallia ja pyöräilytien ansiosta matka on lapsille turvallinen. 

Antila

Lapväärtti - Åsändan

Lapväärtti, missä Åsändan sijaitsee, on vanhaa historiallista aluetta. Lapväärtti mainitaan ensimmäisen kerran jo vuonna 1303 Tukholmassa kirjoitetussa kirjeessä. Nykyään siellä viljellään valtaosa Suomen perunasta. Lapväärtin kirkko on Suomen suurimpia maaseutukirkkoja, johon mahtuu n. 300 henkilöä. Täällä nautit metsän huminasta ja lintujen laulusta.