Kesän viimeinen mystinen opastettu CARLSROn museokierros klo 14.00

Keskiviikon opastettu erikoinen MUSEOKIERROS - Villa CARLSROn historiaa, salaisuuksia ja kummituksia

HUOM: kesän viimeinen MYSTINEN opastettu museokieros ke 25.8. klo 14.00! Jos haluat päästä Kristiinankaupungin kuuluisaan kummituspaikkaan - CARLSROn loistohuvilaan nyk. Carlsron museo, ilmoittaudu heti! Päiväkävelyllä pääset museoon/huvilaan sisään ja itse näet kummittelevat huoneet sekä paikan päällä kuulet huvilan salaisuuksista ja haamuista, Kummitusopas Natalia Kaleva toimi museon oppaana muutama vuosi sitten ja vietti yön museossa. Kierroksella hän kertoo myös aavekokemuksestaan. Kierroksen kesto - 1 tunti. Lähtöpaikka: Corner kauppahuoneen sisäpiha, autoilla. Autottomat pääsevät kyytiin. Myös voidaan tulla suoraan museoon ja odottaa parkkipaikalla ryhmää, joka saapuu paikalle klo 14.10. Muista ilmoittautua tekstiviestillä 045-6090880. Tervetuloa!
Hintatiedot
Lippu: 16€ -aikuiset/ lapset, opiskelijat- 8€. (museolippu sis. hintaan) Maksu: paikan päälle oppaalle käteisellä tai kortilla.
Tapahtumajärjestäjä
Kummitusopas
Itäinen Pitkäkatu 55, 64100, Kristiinankaupunki

Puhelin045-6090880
Sähköpostinatalia.kaleva@gmail.com
Kotisivuhttp://www.nataliart.fi
Lähin ajankohta
klo
Tapahtumapaikka
Natalia's Art Studio/ Corner kauppakeskus
Itäinen Pitkäkatu 55, 64100, Kristiinankaupunki

 
 

Tapahtumia tuodaan automaattisesti tälle sivulle pohjanmaan tapahtumakalenterista.

HUOM, tapahtumia syötetään usein hyvissä ajoin. Koronatilanteen vuoksi, tarkistathan järjestäjän kanssa, jos tapahtuma järjestetään.