Nuorisotalo

Rantakatu 37, 64100 Kristiinankaupunki.

Playstation, tietokoneita, biljardipeli, pöytätennis ja muut pelit. Teemaillat, elokuvat, musiikkia ym.

Myös nämä yhdistykset ja ryhmät järjestävät toimintaa Nuorisotalossa: Kristinestads Nybyggare-partiolaiset,, Mannerheimin lastensuojeluliitto - Kristiinankaupungin osasto, Kotouttamishankkeet/ Kotouttamiskahvilat, Kristiinankaupungin 4-H yhidstys, eläkeläisyhdistykset.

Tilat sopivat erinomaisesti kokousten pitämiseen, viikonloppukursseihin sekä vastaaviin tilaisuuksiin. Jos sinulla on toivomuksia tai näkemyksiä nuorisotalon toiminnasta tai taritset tiloja lapsi- ja nuorisotoimintaan, ota yhteyttä vapaa-ajantoimistoon: nuorisosihteeri Harriet Lindelöf-Sahl, puh. 06- 22 16 264 tai 040-5085 240, tai s-posti harriet.lindelof-sahl@krs.fi

Aukioloajat, kesäkuu 2021:

Moi, moi kaikki 9-12 -vuotiaat!
Nähdään Nuopparilla 7. – 30.6.2021, maanantai-perjantai, kello 9.30 – 12.00.

Jos sää sallii niin pelaillaan ulkona krokettia, futista, petanquea, hypätään twistiä… Sadesäällä askartelemme, katsomme elokuvia, pelailemme lautapelejä/Unoa/pleikkaria Nuopparilla. Kerran viikossa pidämme leivontapäivän!

Keskiviikkoisin nikkaroimme Kurssitalon puutyöluokassa linnunpönttöjä ja ötökkähotelleja. Tavataan siis siellä! Kesäkerhoon voit ottaa mukaan omat eväät! Nuoppari tarjoaa mehut!

Tervetuloa viettämään leppoisia aamupäiviä Nuopparille! 
Terkuin,
ohjaaja Jaana Kaikkonen, puh. 050 511 7619

 

Tule pelaamaan pleikkaa, pingistä, biljardia, pöytäpelejä tai vain viettämään aikaa muiden seurassa!