Ilmoittautumislomake - Harrastustoimintaa syksy 2021

Täytä alla olevat tiedot, jos haluat ilmoittautua syyslukukaudella 2021 järjestettäviin harrastuskerhoihin. Voit ilmoittautua useampiin kerhoihin samalla ilmoituksella. 

Voit vapaasti osallistua toisessa koulussa tai muissa tiloissa järjestettävään harrastuskerhoon kunnassa. Huomaa, että hankkeen puitteissa ei järjestetä kuljetusta harrastustoimintaan tai kotiin, jos harrastuskerhon kuvauksessa ei toisin mainita. 

Kaikki harrastustoiminta on maksutonta.
Lisätietoja kerhoista löytyy tästä: Harrastustoimintaa

lmoitusohjeet:
Kun olet lähettänyt ilmoituslomakkeen, näytölle tulee ilmoitus, että ilmoituksesi on hyväksytty ja että olet tervetullut niihin kerhoihin, joihin olet ilmoittautunut. Jos et saa tällaista ilmoitusta, ota yhteyttä josefin.ronnqvist@krs.fi  

Jos kerho on täynnä, eikä siihen enää voi ilmoittautua. Jos jo alkaneen kerhon ilmoittautuminen on avoinna, se tarkoittaa, että siihen on vielä vapaita paikkoja ja voit ilmoittautua kerhoon myös sen jälkeen, kun se on aloittanut toimintansa.

Harrastuskerholuetteloa päivitetään jatkuvasti.  

Ilmoittautumislomake

HUOM: tarkistathan, että saat lopuksi vahvistusviestin näytöllä, painettuasi "lähetä"-nappia. Mikäli et näe vahvistusviestiä, ota yhteyttä osoitteeseen josefin.ronnqvist@krs.fi
(Viesti ei tule sähköpostiin, vaan näytetään näytöllä.)