PressReader e-lehtipalvelu

E-lehtipalvelu PressReader tarjoaa sanomalehtiä ja aikakauslehtiä joka puolelta maailmaa. Kirjautumalla palveluun kirjastokortin numerolla ja PIN-koodilla saat käyttöösi koko PressReaderin valikoiman ilman rajoituksia. 

Verkkosivu ja sovellus ovat englanninkielisiä, mutta valikoimasta löytyy suomen- ja ruotsinkielisiä e-lehtiä. Browse-valikosta (sovellus) tai Catalog-valikosta (verkkosivu) löydät eri kategoriat ja voit etsiä aineistoa valitsemalla tietyn kielen ja maan. 

Kirjaudu PressReader-palveluun

Mene osoitteeseen www.pressreader.com tai lataa PressReader-sovellus mobiililaiteellesi. Valitse Sign in ja sen jälkeen Library or Group. Etsi oma kirjastosi. Helpoin tapa on kirjoittaa hakukenttään kunnan nimi. Kirjaudu sisään kirjastokortin numerolla ja PIN-koodilla. Sinun ei tarvitse luoda käyttäjätiliä. 
Pysyt kirjautuneena 30 päivää samalla laitteella. Sen jälkeen sinun on kirjauduttava uudelleen.

Käytä PressReader-palvelua ilman sisäänkirjautumista 

Voit myös käyttää PressReader-palvelua puhelimellasi tai tabletillasi ilman sisäänkirjautumista ollessasi kirjaston tiloissa ja kun olet liittynyt kirjaston langattomaan verkkoon. Avaa sovellus tai mene PressReaderin verkkosivulle. Oikeassa yläkulmassa näkyvä vihreä kahvikuppi tarkoittaa, että olet liittynyt PressReader-hotspotiin ja voit ladata lehtiä laitteellesi. Avattuasi sovelluksen tai avattuasi sivun kirjaston verkossa voit selata lehtiä ja ladata niitä rajattomasti 72 tunnin ajan myös kotoa käsin.