Turnaukset

31.10.23 Kristiinanseudun koulu osallistui lentopalloturnaukseen omalla joukkueellaan.

Joukkueet, jotka osallistuivat turnaukseen, olivat: Orivesi. Mänttä-Vilppula, Kokkola, Laihia, Ähtäri ja Kristiinanseudun koulu. Turnaukseen osallistui kuusi yläkoulua, jotka oli jaettu kahteen lohkoon. Kristiinanseudun koulu voitti alkulohkon molemmat pelit, Ähtäri-Krs 1-2 ja Krs-Kokkola 2-0. Lohkovoittajat jatkoivat loppuotteluun ja lohkokakkoset pronssiotteluun. Orivesi oli finaalissa vastassa, joka voitti Mänttä-Vilppulan ja Laihian 2-0 alkulohkossa. Finaali oli tasainen, varsinkin ensimmäinen erä oltaisiin voitu voittaa. Peli päättyi Oriveden mestaruusjuhliin 2-0 (25-23, 25-14) pronssimatsi oli Ähtäri-Mänttä-Vilppula 0-2, eli Mänttä-Vilppulalle pronssia.


Joukkueeseen oli halukkaita paljon ja valittiin aluksi 12 poikaa, joista sitten tiputettiin neljä pois, joten joukkue oli kahdeksan poikaa. Olemme treenanneet viikottain ja muutama harkkapeli lukiota vastaan, mutta heistä ei ollut oikein vastusta, kertoo valmentaja Jussi Ahonen. Mukana järjestelyissä ja koutsaamisessa toimi myös liikunnanopettajat Jukka ja Tiina Koskiaho. 

Kristiinanseudun koulun edustusjoukkueessa pelasivat; Matias Andlin, Amir-Abbas Husseini, Alfred Kwarteng , Jasper Virtanen, Leevi Ahonen, Ville Ojanperä, Samu Mattila, Ilari Viitasalo. Valmentajana toimii Jussi Ahonen.

Kantakaupungin koulun oppilaita, Kristiinanseudun koulun oppilaita sekä lukion opiskelijoita kävi oppitunneilta seuraamassa ja kannustamassa pelejä. 

Turnaus sujui hyvin ja kaikilla oli hauskaa!

Onnea Kristiinanseudun koululle hopeamitalista

hopeajoukkuejoukkue pelitilanteessa lentopallo-ottelutilanteesta poikien joukkue aikalisä

 Kuvat Tero Vesterbacka 31.10.23