ART PARTY ke 25.1.23 klo 18.30 Kristiinankaupungissa

ART and PARTY Jungman ravintolassa

Tervetuloa elämykselliseen illanviettoon juhlimaan kiinalaista uutta Jänisvuotta ja maalaamaan! ke 25.1. klo 18.30
Jungman ravintola ja Natalia¨s ART Studio yhteistyössä järjestävät ART & Party -illan, missä maalataan yhdessä vaihe vaiheelta taideteos nauttien rennosta ilmapiiristä ja luovuutta edistävistä virvokkeista. Kiinalaisen astrologian mukaan uusi vuosi alkaa 22. tammikuuta 2023 ja se on Vesi-Jäniksen vuosi. Maalataan söpö jänis – vuoden 2023 symboli kauniissa, meren rannalla sijaitsevassa Jungman ravintolassa. Toiseen käteen sivellin, toiseen lasillinen lempijuomaasi. Et tarvitse aikaisempaa kokemusta maalaamisesta. Tule vain pitämään hauskaa ja Natalia's ART Studio tarjoaa kaiken maalaukseen tarvitsemasi. Ohjaajan (kuvataiteilija Natalia Kaleva) johdolla maalaat taulun kotiisi ja nautit rennosta illasta. Akryylivärit kuivavat nopeasti, niin viet kotiisi valmiin taulun!
Mikä illassa olisi erityistä? Tunnilla ei keskitytä maalaamiseen opittavana taitona, vaan viihteellisenä rentona illanviettona. Valitse sopiva perjantai ja tule nauttimaan tästä rentouttavasta yhteisöllisestä elämyspalvelusta kanssamme!
Saapuessasi paikalle löydät Sinulle varatun maalauspaikan, kanvaspohjan ja akryylivärit siveltimineen. Essu päälle, lasi käteen ja seuraamaan ohjausta. Maalaamme yhdessä edeten, mutta annamme myös vapauden luoda oman mielesi mukaan - vaihdella värejä tai muotoja.
Saavuthan paikalle viimeistään 15 minuuttia ennen tunnin alkua, jotta ehdit paikallesi baarin kautta! Päällesi suosittelemme vaatetusta, jossa mahdolliset essun ohi pääsevät maaliroiskeet eivät haittaa. Tervetuloa!
Lippu 45€ (sis. ohjaus, maalaustarvikkeet ja -pohja, ei sis. juomaa) Maksetaan ravintolassa.
Ilmoittautumiset ja paikan varaus: suoraan Jungman ravintolaan 0400-234389 tai natalia.kaleva@gmail.com
PS. Ennen maalattiin ART Partyssä kissa, koira, tiikeri, merimaisema ja kukat. Mahtavat palautteet saatiin mm. Kiitos Natalia iki-ihanasta kurssi-illasta, oli iloista seuraa ja hyvät uudet opit kuvataiteeseen. - Leena B. Kaskinen
Hintatiedot
Lippu 45€/hlö ((sis. ohjaus, maalaustarvikkeet ja -pohja, ei sis. juomaa) Maksetaan ravintolassa. Ilmoittautumiset ja paikan varaus: suoraa
Tapahtumajärjestäjä
Natalias ArtStudio
Itäinen Pitkäkatu 55 , Corner kauppahuone, 64100, Kristiinankaupunki

Puhelin045-6090880
Sähköpostinatalia.kaleva@gmail.com
Kotisivuhttp://www.nataliart.fi
Lähin ajankohta
klo
Tapahtumapaikka
Jungman Restaurant Café Bar
Jungman Restaurant Café Bar, 00000

 
 

Tapahtumia tuodaan automaattisesti tälle sivulle pohjanmaan tapahtumakalenterista.