Den levande kroppen | Movingness retreat

Keho vetää meitä usein yhteen suuntaan, tunteet toiseen ja ideamme kolmanteen suuntaan. Miten voimme saada aikaan paremman vuorovaikutuksen ja tasapainon näiden välille?

Tätä pohdimme kahtena kesäpäivänä Kiilin kotiseutumuseossa Siipyyssä! Retriitti sopii kaikenikäisille ja kaikille kehotyypeille, mutta sitä ei suositella henkilöille, jotka tuntevat turvattomuutta kehossaan esim. PTSD-oireyhtymän vuoksi.

Opettajana toimii Peter Appel, joka on kehittänyt Movingness-metodin. Lisätietoa Movingness-metodista löytyy tästä: www.movingness.com. Voit myös kirjoittaa suoraan osoitteeseen peter@movingness.com, jos sinulla on jotain kysyttävää.
Retriitin aikataulu: lauantaina 6.8.2022 klo 9–20 ja sunnuntaina 7.8.2022 klo 9–16. Ilmoittautuminen viimeistään 20.6.2022 Kristiinankaupungin kansalaisopistoon (linkki: https://www.opistopalvelut.fi/kristinestad/).

Kurssimaksu on 45 euroa ja kurssin kieli on ruotsi. Muistathan, että voit varata Kiilistä halutessasi myös majoituksen. Ota tällöin yhteys Kiiliin: info@kilen.fi
Hintatiedot
Ilmoittautuminen viimeistään 20.6.2022 Kristiinankaupungin kansalaisopistoon (linkki: https://www.opistopalvelut.fi/kristinestad/). Kurss
Tapahtumajärjestäjä
Kiilin Kotiseutumuseo
Kilvägen 90, 64490, SIDEBY

Puhelin040-684 5080
Sähköpostiinfo@kilen.fi
Kotisivuhttp://www.kilen.fi
Lähin ajankohta
klo
Tapahtuman kotisivu
http://www.kilen.fi
Tapahtumapaikka
Kiili
Kilen, 00000

 
 

Tapahtumia tuodaan automaattisesti tälle sivulle pohjanmaan tapahtumakalenterista.