We ❤ Kristiinankaupunki!

30.06.2020

rakkauskartta

Kristiinalaisilla oli alkukesän aikana mahdollisuus tunnustaa rakkautensa kotikaupunkiaan kohtaan. Ja sen he tekivätkin mielellään! Varsin moni osallistui kertomalla omista kunnan eri osissa sijaitsevista lempipaikoistaan.

Yhteistä kaikille on, että tunteet Kristiinankaupunkia kohtaan todellakin paistavat läpi. Moni on perustellut lempipaikkansa tarkasti. Kampanjannasta vastannut työryhmä saattoi melkein tuntea kokevansa paikkojen tunnelman jo pelkästään lukemalla eloisat kuvaukset.

Olemme saaneet tutustua sekä vauhdikkaisiin että rauhoittaviin paikkoihin, lapsuusmuistoihin ja uudempiin muistoihin, tuoksuihin ja ääniin, metsä- ja kaupunkiympäristöihin sekä paikallisten yritysten että muiden toimijoiden ylistyksiin. Kristiinankaupunki tarjoaa suurta monimuotoisuutta.

Useimmat kuvailluista paikoista ovat yleisiä paikkoja, joihin kuka tahansa voi käydä tutustumassa. Jaamme kesän aikana joitakin kertomuksia asukkaiden lempipaikoista Facebook-sivullamme.

Arvoimme kaikkien yhteystietonsa jättäneiden kesken sattumanvaraisesti sisustustaulun. Voittaja on Janne Smeds, onnittelemme!

Siirry "Uutiset"-sivulle