Uutisia Elinkeinokeskukselta

28.10.2019

Elinkeinokeskus elää tänä syksynä muutosten aikaa. Yritysneuvojamme Timo Vauhkonen jää eläkkeelle marraskuussa. Timo on erittäin arvostettu henkilö ja osaava yritysneuvoja ja tulemme kaipaaman häntä. Mutta toivotamme hänelle myös ihania eläkepäiviä.

Toisena muutoksena on Kristiinankaupungin Peruna-alan osaamiskeskushankkeen päättyminen lokakuussa, jolloin hankevetäjänä toiminut Theresa Gull jättää meidät. Hanke on tarjonnut viljelijöille laajan koulutuspaketin, jonka puitteissa he ovat saaneet paljon tietoa sekä laatua parantavista toimenpiteistä että useista yhteistyössä perunantutkimuslaitos Petlan kanssa tehdyistä viljelytesteistä.

Toivotamme näille kahdelle hyvälle työntekijällemme onnea uusiin haasteisiin.

Lisäksi meillä on uusi työntekijä, Helena Patoranta. Hän toimii hankevetäjänä kansallisessa hankkeessa, jonka on tarkoitus toimia osapuolena sekä koulutusyksiköiden että yritysten kanssa tehtävässä yhteistyössä siten, että koulutamme nuoriamme ja muita työnhakijoita niihin töihin, joita yrityksissämme on tarjottavana.}

Me elinkeinokeskuksen työntekijät tulemme lähivuosina paljolti panostamaan siihen, miten voimme kehittää kuntaa kiertotalouden periaatteiden mukaisesti. Kestävä yhteiskunta on asia, joka koskettaa meitä kaikkia, sekä asukkaita että yrityksiä, ja aiomme yhdessä Pohjanmaan muiden kehitysyhtiöiden kanssa kehittää suunnitelman yhteiskuntamme kehittämiseksi oikeaan suuntaan hallituksen asettamien ilmastotavoitteiden mukaisesti.

Kerromme verkkosivustollamme ja sosiaalisessa mediassa enemmän työmme edistymisestä, joten seuratkaa meitä siellä.

 

Angelique Irjala/Tj

Siirry "Uutiset"-sivulle