Nämä ovat kantakaupungin uimarannat

Nämä ovat kantakaupungin uimarannat

29.06.2022

Kristiinankaupungissa on monta uimarantaa, joilla voi nauttia lämpimistä kesäpäivistä ja ranta-aktiviteeteista. Tulevien viikkojen aikana esittelemme kolme kantakaupungissa sijaitsevaa uimarantaa: Hiekkasärkän, Meriuimalan sekä Antilan uimarannan! Seuraa esittelyä kaupungin Facebook-sivulla.

Uimakausi käynnistyi virallisesti 15. kesäkuuta, josta lähtien KRS Katu on huolehtinut uimarantojen viihtyvyydestä tavalliseen tapaan. Ennen uimakauden käynnistymistä merenpohjat on tarkastettu sukeltamalla uimisen ja leikkimisen turvallisuuden varmistamiseksi. Länsirannikon ympäristöyksikkö huolehtii siitä, että uimavesi täyttää laatuvaatimukset ottamalla uimavesinäytteitä joka kuukausi. Uimarannoilla on myös suoja-aidat, jotta hanhet pysyisivät loitolla.

Löydät uimarantoja myös kaupunkia ympäröivistä kylistä. Niitä on Lapväärtissä sijaitsevalla Pyhävuorella, Härkmeressä, Skaftungissa, Siipyyssä Halkoluoto ja Kiili sekä Metsälässä sijaitseva Pikku Santajärvi. Jos merivesi tuntuu liian kylmältä, voit käydä pulahtamassa järvessä Pyhävuoren rannalla tai Pikku Santajärvellä. Lisätietoja löytyy sivulta Yleiset alueet.

Siirry "Uutiset"-sivulle