Markku Niskala on palkattu teknisen johtajan virkasuhteeseen, 1.1.2021 alkaen.

17.11.2020

LEHDISTÖTIEDOTE 17.11.2020

Markku Niskala on palkattu teknisen johtajan virkasuhteeseen, 1.1.2021 alkaen. Virkasuhde on voimassa enintään vuoden.

Niskala tulee toimimaan yhdyskuntarakentamisen palvelualueen johtajana sekä hoitamaan teknisen johtajan ja vesihuoltolaitoksen tehtäviä ja käyttämään hallintosäännön nojalla tekniselle johtajalle ja vesihuoltolaitoksen johtajalle kuuluvaa toimivaltaa sekä päättämään niistä asioista, jotka yhdyskuntarakentamisen lautakunta on siirtänyt edelleen tekniselle johtajalle. Niskala toimii kunnan kaavoittajana siihen saakka, kunnes kunnan kaavoittajalle kuuluvien asioiden hoitoa koskeva kysymys saadaan ratkaistua ja tehtävät siirrettyä toiselle viranhaltijalle.

- Olen erittäin iloinen siitä, että Markku Niskala aloittaa teknisenä johtajana tammikuussa. Hänen pitkä kokemuksensa johtajuudesta sekä kunnallisesta hallinnosta on arvokas, Mila Segervall sanoo.

- Olen hämmentynyt tarjouksesta, mutta samalla erittäin inspiroitunut ja motivoitunut kohtaamaan teknisen johtajan viran mukanaan tuomat haasteen. Olen iloinen, Markku Niskala toteaa.

Markku Niskala on muun muassa työskennellyt hallintojohtajana Vöyrillä, kunnanjohtajana Oravaisissa sekä kunnanjohtajana Karjalohjalla.  

Markku Niskala on kotoisin Kristiinankaupungista.

 

Lisätietoa:
Mila Segervall, kaupunginjohtaja, 040-525 8523.
Markku Niskala, 040-559 9229

 

Siirry "Uutiset"-sivulle