Luokanopettajan lyhytaikaiset sijaisuudet

08.02.2021

Mietitkö uraa luokanopettajana tai vaikkapa lastenohjaajana? Oletko alan opiskelija tai kiinnostavatko opinnot? Haluaisitko hankkia kokemusta opetusalalta?

Kantakaupungin koulu hakee luokanopettajan sijaisia eri pituisiin sijaisuuksiin!
Tule meille sijaiseksi!

Kantakaupungin koulussa opiskelee noin 140 oppilasta ja henkilökuntaa on parisen kymmentä. Olemme monikulttuurinen porukka ja luokilla on oppilaita monista eri maista. Koulumme sijaitsee merellisessä Kristiinankaupungissa aivan puutalokorttelien tuntumassa.

Etsimme sijaisia, jotka ovat valmiita töihin lyhyelläkin varoitusajalla. Yleensä töihin voi tulla kutsu aikaisin aamulla, välillä sijaisuusaika on tiedossa muutamaa päivää tai viikkoa aiemmin. Toivomme, että olet positiivinen, reippaalla mielellä ja hyvällä työotteella tehtäviin tarttuva henkilö. Eduksi katsomme alan / alalle soveltuvat opinnot tai jo hankitun pätevyyden (opettaja, ohjaaja, lähihoitaja jne.).

Mikäli kiinnostuksesi heräsi, olethan pikaisesti yhteydessä koulumme rehtoriin, Arto Leppiniemeen. Voit olla häneen yhteydessä puhelimitse tai sähköpostitse. Laita sähköpostiin otsikko: Luokanopettajan sijaisuudet.

Rehtorin yhteystiedot:
Arto Leppiniemi
arto.leppiniemi@krs.fi
040 759 4733

Hakuaika päättyy 4.6.2021  klo 16:00.

Hae Kuntarekryn kautta

Lisätietoa: 
https://www.kristinestad.fi/koulutus-ja-varhaiskasvatus/peruskoulut/kantakaupungin-koulu

Siirry "Uutiset"-sivulle