Kristiinankaupungin kaupunki uusii verkkosivunsa

29.05.2019

Verkkosivujen uusimisen lähtökohtana ovat olleet vierailijat sekä heidän tarpeensa ja logiikkansa. Sivujen yleisilmettä on raikastettu vastaamaan paremmin nykypäivän vaatimuksia. Lisäksi on parannettu verkkosivujen saavutettavuutta, jotta ne olisivat mahdollisimman monen käytettävissä mahdollisimman helposti.

Etusivulla nostamme esiin ajankohtaisuudet, jotta nämä tiedot olisi helppo löytää. Navigointi selkeytyy ja sivuilla on uusi hakutoiminto, joka ohjaa vierailijan oikeaan paikkaan.

Verkkosivujen parantamistyö jatkuu kesällä ja syksyllä, jolloin otetaan käyttöön pidemmälle kehitetty palautetoiminto sekä varauskalenteri, johon liitetään myös maksutoiminto.

Otamme mielellämme vastaan palautetta ja ehdotuksia uusista verkkosivuista! Voit ottaa yhteyttä joko sivuilla olevan palautelomakkeen kautta tai lähettämällä sähköpostiviestin osoitteeseen kristiinankaupunki@krs.fi

Myös vierailijoille suunnatut www.visitkristiinankaupunki.fi -sivustot, joita Kristiinankaupungin elinkeinokeskus hallinnoi, ovat samanaikaisesti päivittyneet.

Elinvoimaisuuden palvelualue 29.5.2019

 

Siirry "Uutiset"-sivulle