Jouluvalot syttyvät Kristiinankaupungissa perjantaiaamuna 24.11.2023

21.11.2023

Kaupungin asukkaat ja vierailijat saavat pian nauttia jouluvalaistuksesta ympäri kaupunkia. Jouluvalot syttyvät perjantaiaamuna 24.11.2023. 
  
Raatihuoneenpuistossa on tänä jouluna uudistettu jouluvalaistus. Aiempi valaistus suurissa lehmuspuissa on tullut elinkaarensa päähän, ja se on nyt korvattu toisenlaisilla valonlähteillä. Puiden väliin on ripustettu koristeellisia tähtiä ja joulupalloja. Ne valaisevat talven pimeydessä ja luovat joulumieltä kaupunkiin. 
  
Kaupunki pyrkii siihen, että jouluvalaistus olisi mahdollisimman energiatehokasta. Lamppuja vaihdetaan vähitellen modernimpiin LED-lamppuihin sitä mukaa, kun vanhat lamput lakkaavat toimimasta. 
  
KRS Kadun työntekijät ovat viime päivinä olleet kiireisiä asentaessaan jouluvaloja sekä uusille että perinteisille paikoille ympäri kaupunkia. Raatihuoneenpuiston valojen lisäksi myös tori ja sen läheiset kadut koristellaan valaistuksella sekä suurilla ja pienillä kuusilla. 
  
Haluamme tarjota valoa, iloa ja joulutunnelmaa kaikille kaupungissa liikkuville, kertoo KRS Kadun työnjohtaja Joachim Granlund

Jouluisia tapahtumia kaupungissa 

Joulunavaus järjestetään Kristiinankaupungissa lauantaina 25.11.2023 klo 11–15. Tervetuloa nauttimaan joulutunnelmasta! 
  
Käy myös kurkkaamassa tapahtumakalenteria, josta löydät myös muita jouluaiheisia tapahtumia. Joulun aikaan järjestetään muun muassa Merikaupungin joulukodit-tapahtuma, erilaisia joulumyyjäisiä ja -konsertteja, Lucia-aamu sekä kaupungin elävä joulukalenteri, joka on jo hyvin vakiintunut perinne. 

Tapahtumakalenteriin   

Rekisteröi tapahtumasi kalenteriin    

Siirry "Uutiset"-sivulle