Joulupostia ikäihmisille kerätään myös Kristiinankaupungissa

15.11.2023

Kampanjakuva.

Joulun odotetuin korttikampanja alkaa nyt! Luovan välittämisen yhteisö Siskot ja Simot järjestää yhteistyökumppaneineen järjestyksessään yhdennentoista Joulupostia ikäihmisille -kampanjan 13.11.–4.12.2023.

Joulukorttikeräykseen on ilmoittautunut tähän mennessä mukaan jo 127 paikkakuntaa. Kampanjassa kerätään joulukortteja kotihoidon ja asumispalvelujen ikääntyneille asiakkaille.

Kampanjan yhteistyökumppaneita ovat Kuntaliitto, Kansalaisopistojen liitto ja Kansalaisareena. Kampanjan suojelijana toimii tasavallan presidentti Sauli Niinistö.

Kampanjaan osallistuminen on helppoa ja hauskaa

Kampanjaan voi osallistua tekemällä joulukortin ja toimittamalla sen keräyspisteeseen 13.11.–4.12 välisenä aikana. Kirjoita korttiin hyvän joulun toivotukset. Merkitse saajan kohdalle ”Sinulle” ja lähettäjän kohdalle oma nimesi ja Siskot ja Simot. Pudota kortti sellaisenaan lähimpään keräyslaatikkoon. Ethän sulje korttia kirjekuoreen.

Kristiinankaupungissa keräyspisteinä toimivat Kaupunginkirjasto (Kauppatori 1), sekä Lapväärtin kirjasto (Lapväärtintie 723 D).

Toimi näin:

  1. Kirjoita joulukortti (askartele itse tai täytä valmis).
  2. Kirjoita korttiin hyvän joulun toivotukset ja saajan kohdalle Sinulle ja lähettäjän kohdalle oma etunimesi ja Siskot ja Simot. (Esimerkiksi: Hyvää Joulua! Toivottaa Siskot ja Simot ja Emilia.)
  3. Vie kortti sellaisenaan keräyslaatikkoon. Ethän sulje korttia kirjekuoreen.

Lisätiedot kampanjan verkkosivustolla.

Siirry "Uutiset"-sivulle