Joulu Kristiinankaupungissa - tarjolla monipuolista ohjelmaa

16.11.2020

Tänäkin jouluna Kristiinankaupungin matkailu ry tarjoaa kaupunkilaisille ja vierailijoille ihanan joulupaketin yhdessä yritysten ja aktiivisten askukkaiden kanssa.  

Näin pandemia-aikoina toteutamme sekä joulunavauksen että Joulurauhan julistuksen yhteistyössä Krs–Tv ry:n kanssa virtuaalisina. Elävä joulukalenteri toteutetaan entiseen malliin ja Merikaupungin Joulukodit –tapahtuma siirtyy kodeista pihoihin ja toteutetaan nimellä Merikaupungin Joulupihat. Kaupunki koristellaan ja valaistaan kuten ennenkin ja havupukkikin tulee taas sillan kupeeseen.

Joulunavajaiset Krs-Tv:ssä perjantaina 20.11.2020

Kristiinankaupungin joulu avataan perjantaina 20.11.! Silloin syttyvät jouluvalot ja havupukki ottaa paikkansa torin rannassa. Korona-rajoituksista johtuen Rantapromenaadilla ei voida järjestää ohjemaa, vaan Joulunavausohjelma lähetetään KRS-TV:ssä klo 19. Siellä mukana on myös itse Joulupukki, jonka voi hyvällä tuurilla nähdä karkkisäkin kanssa myös kaupungilla klo 16-18! Liikkeet ja yritykset osallistuvat joulunavaukseen tarjouksin ja muun mukavan merkeissä.

Elävä joulukalenteri

Elävän joulukalenterin luukut (ikkunat) avautuvat taas joulukuun ensimmäisestä päivästä lähtien.  Osoitteet löytyvät 1.12. lähtien netistä www.visitkristiinankaupunki.fi tai paperimuodossa matkailuneuvonnasta ja keskustan eri liikkeistä. Krs-Tv videoi kaikki ikkunat, joten voit nähdä ne myöhemmin ruudusta.

Merikaupungin Joulupihat 5.12.2020 klo 12–18

Merikaupungin Joulupihat -tapahtuma toteutetaan lauantaina 5.12. Moni piha kutsuu tuolloin aistimaan merikaupungin aitoa sadunhohtoista joulutunnelmaa. Pihat ovat koristeltuja ja joillakin pihoilla on myyntiä, tarjoilua tai muuta ohjelmaa. Tapahtumaa koordinoi aktiivisista talonomistajista koostuva työryhmä matkailuyhdistyksen tuella. Krs-Tv videoi Joulupihat.

Kaupungin Joulurauhan julistaminen 24.12.2020 klo 13.00

Krs-Tv esittää Kristiinankaupungin joulurauhan julistuksen Raatihuoneelta.

 

Lisätietoja antaa matkailutoimiston Helena Kari, puh. 040 740 2311 tai visit@krs.fi 

 

Järjestätkö tapahtuman?

Muista Pohjanmaan tapahtumakalenteria! Syöttämällä tapahtumia osoitteeseen https://events.osterbotten.fi/fi/tapahtumat/ saat ne automaattisesti näkyviin myös kaupungin sekä matkailun verkkosivustoille, heti aloitussivulla. Rekisteröidy ensin tapahtumanjärjestäjäksi, jos et ole vielä rekisteröitynyt. Sitten ryhdyt vain syöttämään tapahtumia sivustolle! 

Siirry "Uutiset"-sivulle