Huippupanelistit osallistuvat Yhteiskuntapäiville 10.-11.7.2024

06.06.2024

Yhteiskuntapäivien kuvakooste

Viime vuonna järjestettiin ensimmäistä kertaa Kristiinankaupungin Yhteiskuntapäivät. Päivät olivat täynnä yhteiskunnallisia paneelikeskusteluja, keskusteluja ja monia kohtaamisia. Tänä kesänä päivät järjestetään toistamiseen 10.-11.7.

- Kristiinankaupungin Yhteiskuntapäivät (10.-11.7.) pyrkii olemaan alueen kesäisin yhteisötapahtuma, jossa yhteiskunnalliset toimijat, kansalaiset, liike-elämä ja poliitikot kokoontuvat keskustelemaan ja väittelemään yhteisömme tärkeimmistä asioista. Kyseessä on kahden päivän tapahtuma täynnä seminaareja, luentoja ja keskusteluja, joissa osallistujilla on mahdollisuus kuunnella asiantuntijoita ja saada uusia vaikutteita, sanoo Business KRS:n toimitusjohtaja Angelique Irjala. 

Keskusteluihin osallistuvat muun muassa Lucas Bosser, Public Affairs manager, Plug Power, Anne Salovaara-Kero, TJ Mieli, Henrik Wickström, Sosiaali- ja terveysvaliokunnan jäsen, Ulf Stenman, Kuntaliiton ruotsinkielisen yksikön päällikkö, sekä Johanna Peltoniemi, TJ Kristinamedi. 

- Kristiinankaupungissa sinulla on mahdollisuus osallistua yhteiskunnan kehittämiseen, tavata johtavia päättäjiä, ja verkostoitua samanmielisten ihmisten kanssa. Lisäksi tämä on erinomainen foorumi oppia lisää eri alojen uusimmista trendeistä ja niiden vaikutuksesta yhteiskuntamme kehitykseen, sanoo Irjala. 

Tänä vuonna ohjelmassa on myös poliitikkopaneeli. Siihen kokoontuu useita kansallisia poliitikkoja keskustelemaan alueellisista kysymyksistä. Paneelia johtaa maakuntajohtaja Mats Brandt.

- On suuri tarve kokoontua rennossa ilmapiirissä keskustelemaan asioista, jotka koskettavat meitä kaikkia. Olemme erittäin iloisia, että olemme onnistuneet saamaan paikalle tänä vuonna paikallisia, alueellisia, kansallisia ja kansainvälisiä huippunimiä, sanoo Irjala.

Business KRS haluaa muistuttaa, että yritykset ja yhdistykset, jotka haluavat asettaa näyttelynsä samanaikaisesti alueelle, voivat mielellään ottaa yhteyttä.

Nostoja ohjelmasta

 • Kaupunginjohtaja Mila Segervallin avajaispuhe
 • South Ostrobothnia as a forerunner of change, but how can we accelerate the pace?
 • “Kaupungissa tapahtuu”
 • Yhteiskunnalliset haasteet koskien lapsia ja nuoria vaaravyöhykkeessä – miten voimme yhdessä kantaa vastuuta?
 • Pohjanmaan johtajuus muutoksessa
 • Puolueiden kesäpaneeli
 • Mihin ja keille koulutamme? Tämä osaaminen työmarkkinamme tarvitsee
 • Kulttuuri ja luovuus kehittävät paikallisyhteisöä. Miten toimia, kun rahoitus vähenee?
 • Hyvän viestintäilmapiirin merkitys - näin media työskentelee
 • Miten EU, YK ja Suomi käsittelevät tulevaisuuden monimutkaisia turvallisuushaasteita?
 • Haasteet, mahdollisuudet ja uudet ideat terveydenhuollolle


Lisätietoja:
Toimitusjohtaja Angelique Irjala
+358 40 569 3796

Yhteiskuntapäivät Facebookissa

Siirry "Uutiset"-sivulle