Haemme yrittäjää hoitamaan Pukinsaaren leirintäalueen toimintaa

09.09.2021

Pukinsaaren leirintäalue sijaitsee kauniilla paikalla merenrannalla lähellä kaupungin keskustaa, ja on suosittu kesämatkailukohde sekä paikallisten suosima taukopaikka. Leirintäalueella on toimivat palvelutilat, eritasoisia vuokramökkejä ja sähköpaikkoja matkailuautoille. Tässä loistava tilaisuus seuraavalle yrittäjälle. Yrittäjiltä toivomme poistiivista ja reipasta asennetta, kielitaitoa sekä aiempaa matkailualan tai vataavaa kokemusta.    

Leirintäalueen hoitaja vastaa kokonaisuudessaan toiminnasta.  Näkisimme mielellämme, että leirintäalue on auki kesäkuukausina, vähintään 1.6-31.8. Kaupunki vastaa kiinteistöjen kunnossapidosta, vuokraaja vastaa kohteen käyttö- ja ylläpitokuluista sesongin aikana (mm. vesi/jätevesi, jätehuolto, energia, sähkö) sekä normaalista käytöstä johtuvista korjaus- ja kunnossapitotöistä, sekä alueen ja ympäristön siisteydestä. Vuokralainen vastaa myös toimintaan liittyvistä vakuutuksista, viranomaisluvista ja –tarkistuksista.

Tarkemmista sopimusehdoista sovitaan sopimusneuvottelun yhteydessä. Tiloihin ja toimintaan on mahdollisuus käydä tutustumassa ennen hakemuksen jättöä. Uuden toimijan vuokrasopimus alkaa 1.1.2022 tai sopimuksen mukaan. Vuokralainen ei voi siirtää vuokrasopimuksen vuokraoikeutta kolmannelle osapuolelle.

Hakemukset pyydetään toimittamaan 27.9.2021 mennessä osoitteeseen: Kristiinankaupungin kaupunki, KRS katu, Lapväärtintie 10, 64100 Kristiinankaupunki tai sähköpostitse: anbud.tarjous@krs.fi. Hakemukseen tulee liittää alustava liiketoimintasuunnitelma tai vastaava kuvaus leirintäalueyrittäjän toiminnasta/toimintaperiaatteista. Mikäli mahdollista hakemukseen liitetään myös Suomen Asiakastieto Oy:n Alfa Rating luottoluokitustodistus yrityksen luottoluokituksesta tai muu vastaava selvitys.

Lisätietoja

Leirintäalueen nykyinen yrittäjä Kent Berglund p. 0400 481 862

KRS katu sihteeri Terés Berglund p. 040 591 9801, teres.berglund@krs.fi

Vt. Tekninen johtaja Markku Niskala p. 040 5599 229, markku.niskala@krs.fi (sopimusasiat)

Siirry "Uutiset"-sivulle