Haemme vastaavaa ylilääkäriä

06.06.2019

brygga

Kristiinankaupungin perusturvakeskus hakee Vastaavaa Ylilääkäriä

Tule työskentelemään Suomen ensimmäisessä Cittaslow-kaupungissa mukavien kollegojen kanssa. Vastaavana ylilääkärinä Kristiinankaupungissa työskentelet kaksikielisessä ympäristössä ja vastaat perusturvakeskuksen lääkinnällisestä toiminnasta ja vastuualueeseesi kuuluvien perusturva-lautakunnassa käsiteltävien asioiden valmistelusta. Kristiinankaupungissa on hyvin toimiva Perhekeskus ja aktiivinen Kuntoutusosasto. Yksikkömme toimii opetusterveyskeskuksena Turun yliopiston kanssa solmitun sopimuksen pohjalta ja tarjoaa moniammatillisia koulutuksia sekä paikallisella että alueellisella tasolla. Julkinen, yksityinen ja kolmas sektori toimivat aktiivisessa yhteistyössä Kristiinankaupungin sairaalanmäellä. Kristiinankaupungin aloittamaa avohoidon ulkoistamis-prosessia nähdään myönteisenä mahdollisuutena sairaalanmäen toiminnan kehittämiseksi ja laajentamiseksi.

Kelpoisuusehdot: vastaavan ylilääkärin viran kelpoisuusehtona on Suomessa laillistettu lääkäri erikoisalana yleislääketiede tai muu soveltuva erikoisala sekä hyvä suullinen ja kirjallinen suomen ja ruotsin kielen taito.

Lisätietoja antaa perusturvajohtaja Christian Lindedahl puh. 040-195 5808 tai sähköposti; christian.lindedahl@krs.fi

Palkka: LS:n ja paikallisen sopimuksen mukainen, voit myös esittää oman palkkatoivomuksesi.

Hakemus lähetetään Kuntarekryn kautta tai osoitteella: Kristiinankaupungin perusturvakeskus, perusturvajohtaja Christian Lindedahl, PL 13, 64101 Kristiinankaupunki. Hakemukseen liitetään ansioluettelo (CV) tai nimikirjanote sekä oikeaksi todistetut kelpoisuustodistukset.

Hakuaika päättyy 25.7.2019 klo 16.00. Koeaika on 6 kuukautta. Ennen viran vastaanottamista virkaan valitun tulee esittää hyväksyttävä lääkärintodistus ja rikosrekisteriote.

Hae Kuntarekryn kautta


Kristiinankaupungissa 6.6.2019             

Christian Lindedahl

 

Siirry "Uutiset"-sivulle