Haemme teknistä johtajaa - tule töihin hyvän elämän Kristiinankaupunkiin!

Haemme teknistä johtajaa - tule töihin hyvän elämän Kristiinankaupunkiin!

14.06.2022

Tiesitkö, että monet työmarkkinoiden mukavimmista, kiinnostavimmista ja mielekkäimmistä töistä löytyvät kunnista? Kristiinankaupungissa on avoinna Suomen tärkein työ juuri sinulle. Kristiinankaupunki on yksi Suomen pienistä kunnista, jossa ihmiset ovat lähellä toisiaan ja etäisyydet ovat lyhyitä. Työ Kristiinankaupungissa tarjoaa sinulle haasteita sekä mahdollisuuksia kehittyä ja vaikuttaa. Työn hakeminen saattaa olla elämäsi paras päätös!

Kristiinankaupungilla on pitkä historia. 1700- ja 1800-luvulla purjelaivat seilasivat täältä eri puolelle maailmaa tuoden palatessaan mukanaan raaka-aineita kaikista maailman kolkista. Museoviraston mukaan Kristiinankaupungin keskusta on parhaiten säilynyt suurvallan aikainen ruutukaavakaupunki. Kaupungin puutalokeskusta ei ole koskaan palanut ja rakennukset ovat peräisin eri aikakausilta. Nykyaika näkyy laadukkaassa perustuotannossa, metallintuotannossa, menestyksekkäissä logistiikkayrityksissä sekä panostuksena uusiutuvaan energiaan. Kaupunki on hyväksynyt runsaan 130 tuulivoimalan rakentamisen mahdollistavat tuulivoimakaavat, ja lisäksi on suunnitteilla useita aurinkoenergia-alueita.

Teknisen palvelualueen toiminta käsittää kaavoituksen, kunnossapidon ja rakentamisen, kiinteistönhoidon, tiet, kadut ja puistot, kaupungin metsät ja vesialueet. Haemme nyt sinua, joka haluat toimia tämän toiminnan johtajana.

Tarjoamme sinulle jännittävää ja kehittävää työtä, jossa saat työskennellä moninaisten tehtävien parissa. Saat mahdollisuuden tutustua moneen kiinnostavaan alueeseen ja osallistua konkreettisesti kaupunkimme kehittämiseen.
Tekninen johtaja toimii n. 60 työntekijän esihenkilönä, joten sinulla on kokonaisvastuu teknisen palvelualueen toiminnasta. Tarjoamme myös mahdollisuuden kahteen etätyöpäivään viikossa.

Haemme sinua, joka

  • haluat kehittää toimintaamme ja työntekijöitämme
  • olet joustava, asiakaskeskeinen ja aidosti halukas aktiivisesti työskentelemään kaupungin parhaaksi
  • omaa hyvät neuvottelu-, yhteistyö- ja vuorovaikutustaidot sekä viestintä- ja esiintymistaidot.

Kelpoisuusvaatimukset:
Virkaan soveltuva ylempi korkeakoulututkinto tai virkaan soveltuva korkeakoulututkinto (AMK) sekä perehtyneisyys viran tehtäväalueeseen ja käytännössä osoitettu johtamistaito.

Kielitaitovaatimus:
Hyvä suullinen ja kirjallinen ruotsin ja suomen kielen taito julkisyhteisöjen henkilöstöltä vaadittavasta kielitaidosta annetun lain vaatimusten mukaisesti (424/2003).

Ansioksi luetaan:

  • Kokemus kunnallishallinnosta.
  • Dokumentoitu kokemus tuloksellisesta toiminnasta ja tehtävän kannalta riittävät taloustiedot.
  • Hyvät yhteistyö- ja neuvottelutaidot.

Koeaika:
6 kuukauden koeaikaa voidaan soveltaa.

Selvitys terveydentilasta:
Hyväksyttävä selvitys hakijan terveydentilasta.

Palkka:
TS:n mukaan, 4852,96 €/kk

Hakuaika päättyy 31.7.2022 klo 23.59. Palvelussuhde alkaa työsuhteena 1.11.2022 ja muuttuu
virkasuhteeksi 1.1.2023 alkaen.

Hae kuntarekryn kautta

Yhteystietomme

Mila Segervall, kaupunginjohtaja, mila.segervall@krs.fi, 040-5258523

Siirry "Uutiset"-sivulle