Haemme sihteeriä tulosyksikköön KRS Katu

31.05.2021

Yhdyskuntarakentamisen palvelualue palkkaa määräaikaisen sihteerin tulosyksikköön KRS Katu

Luomme päivittäisellä työllämme toimivat ja viihtyisät edellytykset asumiselle ja yrittämiselle. KRS Katu hoitaa kaupungin viheralueet, kadut, tiet, urheilu- ja virkistysalueet, valaistukset, uimarannat, laiturit, leikkipuistot ja paljon muuta. Toimit sihteerinä monipuolisissa ja mielenkiintoisissa työtehtävissä, sekä itsenäisesti että muun henkilöstön kanssa. Työssä edellytetään B-ajokorttia ja oman auton käyttömahdollisuutta. Arvostamme oma-aloitteisuutta, joustavuutta, monipuolisuutta ja yhteistyötaitoja.

Sihteerin tehtäväkenttään kuuluu KRS kadun tulosyksikön toimintaan liittyviä monipuolisia talouden ja hallinnon työtehtäviä. Työtehtäviin sisältyy mm. osto- ja myyntilaskutusta, yksikön talousseurantaa, venepaikkojen- ja muiden alueiden vuokraamista, nettisivujen ylläpitoa ja muita pääkäyttäjän tehtäviä, infrarakentamiseen liittyviä hallinnon tehtäviä, esim. asiakirjojen, sopimusten ja viranhaltijapäätösten valmistelut sekä tehtäväalueeseen liittyvää asiakaspalvelua. Tehtävässä edellytetään itsenäistä ja aloitteellista työotetta, It-osaamista ja kiinnostusta toimintayksikön kehittämisestä. Eduksi katsotaan kokemusta julkisen hallinnon ja teknisen alan työtehtävistä.

Kelpoisuutena sihteerin tehtävään on taloushallintoon ja toimistotyöhön soveltuva tutkinto esim. tradenomi tai merkonomi, sekä hyvä suullinen ja kirjallinen taito toisessa kotimaisessa kielessä, joka ei ole hakijan äidinkieli.

Toimi on määräaikainen ajalle 2.8.2021-28.2.2022 mahdollisuudella jatkoon.

Palkka työehtosopimuksen mukaisesti. Hae viimeistään 17.6.2021 klo 23:59.

hae kuntarekryn kautta

Lisätiedot: Sihteeri Maria Viikilä p. 040 5919 801

Siirry "Uutiset"-sivulle