Haemme nuoriso-ohjaajaa

20.11.2020

Haemme Kristiinankaupunkiin nuoriso-ohjaajaa vahvistamaan ja kehittämään nuorisotyötä kouluissa ja oppilaitoksissa.

Nuoriso-ohjaaja palkataan määräaikaiseen työsopimussuhteeseen ajalle 11.1.- 31.12.2021 ja työsopimusta voidaan mahdollisesti jatkaa.

Tehtävänäsi on toimia nuoriso-ohjaajana kaupungin oppilaitoksissa sekä kaupungin nuorisotiloissa.

Nuoriso-ohjaajan tehtävänä on vahvistaa ja kehittää kouluissa ja oppilaitoksissa tehtävää nuorisotyötä. Hankkeen tavoitteena on ehkäistä koulunuorisotyön keinoin koronakriisin vaikutuksia nuorten koulunkäyntiin, opiskeluun, vapa-aikaan, nuoren elämän kokonaistilanne hyvin huomioiden.

Koulujen loma-aikoina työtehtäviin kuuluvat eri lomatoimintojen suunnittelu ja toteutus yhdessä muiden nuorisotyöntekijöiden kanssa. Nuoriso-ohjaaja kohtaa nuoria kouluympäristön lisäksi myös heidän vapaa-ajalla esim nuorisotiloilla ja digitaalisilla alustoilla.

Toimit yhteistyössä opettajien, kouluhenkilökunnan ja muiden nuorten parissa työskentelevien kanssa .

Arvostamme itsenäistä työotetta, vahvoja yhteistyö-ja vuorovaikutustaitoja sekä viestintätaitoja ja molempien kotimaisten kielten osaamista. Idearikkaus, luovuus ja vastullinen asenne korostuvat tässä ohjaustehtävässä.

Hakijoilta edellytetään nuorisotyön, sosiaalialan tai muuta alalle soveltuvaa ammatillista perustutkintoa. Arvostamme kokemusta nuorisotyöstä tai koulumaailmassa työskentelystä.

Palkkaus kvtes:n mukaan.

Hakuaika päättyy 7.12.2020 16:00

Hae Kuntarekryn kautta

Lisätietoa antaa Nuorisosihteeri harriet lindelöf-sahl puh 040-5085240, sähköposti harriet.lindelof-sahl@krs.fi 

 

Siirry "Uutiset"-sivulle