Haemme maanmittausinsinööriä

25.06.2019

Kristiinankaupunki palkkaa

MAANMITTAUSINSINÖÖRIN 

virkasuhteeseen yhdyskuntarakentamisen palvelualueelle.

Hakuaikaa on jatkettu 12.8.2019 klo 15:00 saakka. Aikaisemmassa haussa hakemuksen jättäneet huomioidaan.

Työ mittausosaston tulosyksikössä on monipuolista ja kiinnostavaa ja pääasiallisina työtehtävinäsi on vastata kiinteistönmuodostuksesta ja kiinteistörekisteristä sekä tonttijakojen laatimisesta asemakaava-alueilla. Tehtävänäsi on myös ylläpitää osoiterekisteriä sekä vastata karttaohjelmista ja niiden kehityksestä sekä myös muista mahdollisista mittausosaston toimintaan liittyvistä tehtävistä.

Toivomme kokemusta vastaavista työtehtävistä sekä AutoCAD- ja ArcGIS-karttaohjelmien osaamista.

Edellytämme vastuuntuntoa ja tarkkuutta, asiakaslähtöistä asennetta ja hyvää yhteistyökykyä sekä kykyä itsenäiseen työskentelyyn.

Koulutusvaatimuksena on maanmittaustekniikan ammattikorkeakoulututkinto (insinööri AMK). Maanmittausinsinöörin kielitaitovaatimuksena on hyvä suullinen ja kirjallinen suomen ja ruotsin kielen taito.

Palvelussuhteen ehdot määräytyvät teknisen henkilöstön kunnallisen virka- ja työehtosopimuksen mukaisesti.

Haastatteluun kutsutun tulee esittää tutkintotodistus, kielitodistus ja työtodistus suosituksineen.

Työ alkaa 1.10.2019 tai sopimuksen mukaan. Virkasuhteeseen sovelletaan kuuden kuukauden koeaikaa. Ennen viran vastaanottamista virkaan valitun tulee jättää hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan.

Kirjalliset hakemukset jätetään 12.8.2019 klo 15.00 mennessä Kuntarekryn kautta tai osoitteella Kristiinankaupunki, Yhdyskuntarakentamisen palvelualue, Lapväärtintie 10, 64100 KRISTIINANKAUPUNKI. Kuoreen merkintä: Maanmittausinsinööri. Anomukseen liitetään ansioluettelo, kopiot tärkeimmistä opinto- ja työtodistuksista sekä suositukset.

 

Hae Kuntaekryn kautta

 

Lisätiedot: Tony Östersund, maankäyttöpäällikkö, tony.ostersund@krs.fi 

 

Siirry "Uutiset"-sivulle