Haemme lastenhoitajaa

22.09.2022

Kristiinankaupungin varhaiskasvatus etsii sinua, joka haluat työskennellä lastenhoitajana pienessä ryhmässä missä lapset ovat iältään 1-3-vuotiaita.

Lastenhoitajana sinulle kuuluu osa päiväkodin päivittäisistä työtehtävistä. Varhaiskasvatuksen opettajalla on pedagoginen vastuu, mutta lastenhoitaja osallistuu myös pedagogiseen suunnitteluun. Erilaisten sisä- ja ulkotoimintojen dokumentointi ja suunnittelu on tärkeä osa työtä. Päiväkodin suunnittelun pohjalla toimii Varhaiskasvatussuunnitelma. Lasten mielenkiinnon kohteet ovat aina lähtökohtana toimintaa suunniteltaessa. Kaksikielisyys on meille itsestäänselvyys ja jotain jota arvostamme todella paljon toiminnassamme. Koko henkilökunta kommunikoi ruotsiksi ja suomeksi sekä lasten että vanhempien kanssa.

Etsimme sinua, jolle lasten kanssa työskentely on kutsumus. Sinulla tulisi olla hyvät yhteistyötaidot, olet positiivinen, joustava, vastuuntuntoinen ja toimit hyvänä esikuvana. Toivomme, että sinulla on tehtävään sopiva koulutus. Aikaisempi kokemus lapsien kanssa työskentelystä koetaan eduksi.

Tarjoamme työpaikkaa, jossa on kiinnostuneet ja toimeliaat kollegat sekä hyvä yhteisöllisyys! Työ on kokopäivätyösijaisuus ajalle 10.10.2022 - 31.07.2023, tai sopimuksen mukaisesti.

Ennen työn aloittamista tulee toimeen valitun henkilön lain mukaan osoittaa rikostaustaote lasten kanssa toimimiseen (504/2002).

Lämpimästi tervetuloa meille!

Hakuaika päättyy 6.10.2022 klo 16.

Hae kuntarekryn kautta

Yhteystietomme

Annika Heikkilä, varhaiskavatusjohtaja
annika.heikkila@krs.fi
040 5666018

Siirry "Uutiset"-sivulle