Haemme keittäjää / kokkia Lilliputin päiväkotiin

04.05.2021

Lilliputt on pieni ja kotoisa päiväkoti Tiukan kylässä Kristiinankaupungissa. Päiväkoti on sisarusryhmä, jossa on lapsia iältään 1-5-vuotta. Keittiö on hyvin varustettu ja tarjoaa mahdollisuuksia luovuudelle yhteistyössä lasten ja päiväkodin henkilökunnan kanssa. Haluamme, että joka ruokailuhetki on elämys kaikille aisteille. Päiväkodin ruoka on tärkeä, että lapset saisivat energiaa leikkiä ja kehittyä.

Päiväkodin keittäjänä/kokkina sinulla on kokonaisvastuu aamupalasta, lounaasta ja välipalasta noudattaen varhaiskasvatuksen ravitsemussuosituksia. Keittäjänä/kokkina sinulta odotetaan työskentelyä pedagogisen toiminnan rinnalla ja toimivan terveellisten elintapojen esikuvana. Työ on itsenäistä ja antaa sinulle hienon mahdollisuuden luoda ruokakulttuurin, joka herättää ruokahalun ja uteliaisuuden lapsissa.

Työ kattaa kokonaisvastuun keittiön päivittäisestä toiminnasta sekä tiskaamisen ja siivouksen että elintarvikkeiden ostamisen voimassa olevien sopimusten mukaisesti. Keittäjänä/kokkina sinulla on myös vastuu huolehtia lasten erityisistä ruokavalioista. Osa sinun työajastasi tulee koostumaan hallinnollisista tehtävistä, kuten budjetin käytön seuraamisesta, tilauksien tekemisestä ja sähköpostin lukemisesta ja lähettämisestä.

Sopiva koulutus sekä aikaisempi kokemus keittiötyöstä luetaan eduksi. Arvostamme hyvää yhteistyötaitoa sekä lasten ja aikuisten kanssa. Työaika on 6 tuntia päivässä ja palkka määräytyy kunnallisen yleisen virka- ja työehtosopimuksen 06RUO020 mukaan. 6 kk koeaikaa voidaan soveltaa.

Hakuaika päättyy 24.5.2021 klo 16:00.

Hae kuntarekryn kautta

Lisätiedot: Annika Heikkilä, varhaiskasvatusjohtaja, annika.heikkila@krs.fi tai puh. 040 566 6018.

Siirry "Uutiset"-sivulle