Haemme fysioterapeuttia (sijaisuus)

09.01.2020

Haetaan fysioterapeutti äitiyslomasijaisuuteen Perusturvakeskukseen fysioterapiaosastolle. Työn alkaa heti tai sopimuksen mukaan. Fysioterapiaosastolla tehtäviin kuuluu polikliininen fysioterapia, ryhmien ohjaaminen, apuvälinepalvelu sekä muu perusturvakeskuksen fysioterapiatoiminta. Kelpoisuusvaatimuksena on terveydenhuollon ammattihenkilöistä annetun lain mukainen fysioterapeutin kelpoisuus. Käytännön kokemus ja lisäkoulutus lasketaan eduksi.

Kaikki henkilöt palkataan perusturvakeskukseen ja ensisijainen työpaikka on nimetty, mutta työpaikka voi tarvittaessa muuttua toimintaa kehitettäessä. Työaika ja palkkaedut noudattavat kunnallista yleistä virka- ja työehtosopimusta. Kaikkien hakijoiden tulee esittää todistus hyvästä taidosta käyttää sitä kotimaista kieltä, joka ei ole hakijan äidinkieli, ja ennen toimen vastaanottamista hyväksyttävä todistus terveydentilastaan. Koeaika on 6 kuukautta.

Tavanomaiset hakemukset lähetetään osoitteella: Kristiinankaupungin perusturvakeskus, Perusturvajohtaja, Lapväärtintie 10, 64100 Kristiinankaupunki.

Hakuaika päättyy 31.1.2020 klo 23:59.

Hae Kuntarekryn kautta

Lisätietoja antaa osastonhoitaja Robert Sunden (fysioterapia) puh. 06-221 8470.

 

Siirry "Uutiset"-sivulle