MGP START-UP 2020

 

Tack till alla som medverkade i MGP start-up lägret för 2020. Håll utkik på våra sociala medier om information angående nästa års läger!


Nu är det Din tur! Ta chansen och kom på läger för att få proffshjälp för att skriva dina egna låtar. Om du går i åk 5-6 eller 7-8 ska du boka helgen 27-29.3 2020 i din kalender! Då ordnar Lappfjärds folkhögskola (Lafo) tillsammans med Yle och Finlands svenska ungdomsförbund (FSU) ett låtskrivarläger på Lafo i Lappfjärd i Kristinestad. MGP start-up är startskottet för MGP 2020. Kom med!

Under lägret får du massor av inspiration, tips, råd och hjälp för att skriva bra låtar. Dessutom får du spela in din låt i Lafos högklassiga studio! Du kan både delta som enskild artist/låtskrivare eller tillsammans med din grupp. Det viktigaste är att du anmäler dig så fort som möjligt! Det finns 30 platser på lägret och de som hinner anmäla sig först får plats på lägret. Sista anmälningsdag är måndag 23.3.2020 kl. 23.59. Gör din anmälan elektroniskt på hemsidan.

Lägret med program, mat och övernattning är helt gratis. Du behöver bara ta dig till och från Lappfjärd på egen hand. FSU ordnar även busstransport för deltagare som kommer från södra Finland. Så missa inte chansen att få massor av tips av proffsmusiker för att göra bra låtar och nå ut med din egen musik. Om du är intresserad av att delta i MGP 2020 är det här ett unikt tillfälle för dig att spela in din egen låt i studio. Du kan sedan skicka in ditt låtbidrag till FSU senast den 5.4.2020, om du så vill! Anmäl dig till MGP start-up nu!

Anmälan till MGP Start-up 2020

Anmälan till lägret är bindande. Kontakta genast Lappfjärds folkhögskolas platschef Casper Sahlström via telefonnummer 0408456870 eller via e-post casper.sahlstrom@krs.fi om du får förhinder. 

Lafo, Yle och FSU kommer att filma delar av lägret och en del av materialet publiceras på arrangörernas medieplattformar. En särskild blankett för godkännande av att synas på arrangörernas plattformar skickas ut per e-post till lägerdeltagarna före lägerstart.

Anmäl dig här!
Alla ansökningsuppgifter behandlas konfidentiellt.