Lappfjärds folkhögskola - Music for life

03.08.2020

Låter musikstudier på heltid spännande? Vill du lägga grunden för högre musikstudier? Kanske ta ett mellanår och göra något helt annat? Lappfjärds folkhögskola finns här för dig!

Hos oss kan du studera ljudteknik i en professionell inspelningsstudio. Du kan lära dig skriva, producera och spela in egna låtar med hjälp av moderna verktyg. Du kan utvecklas som musiker på ditt instrument och tillsammans med andra i band.

Ettåriga utbildningar inom ljudteknik, musik och musikproduktion på Lappfjärds folkhögskola ger en omfattande grundutbildning för vidare studier inom musikbranschen, samt kompletterar och uppdaterar branschkunskapen för musiker.

Vi ger dig möjlighet att avlägga examen inom huvudinstrument, musikteori och tonträffning enligt musikinstitutens rekommendationer.

Vi är stolta över att ha regionens absolut bästa utbildare och personal på Lafo. Ett engagerat och proffsigt team som gör allt för att du ska trivas och må bra!

Intresserad av att läsa mer? Du kan läsa mer om Lappfjärds folkhögskola via vår online-broschyr, eller genom att ladda ner densamma här (pdf, 11,8 mb).

 

Gå till "Nyheter"