MGP START-UP 2020

Med anledning av coronaviruset så ställs tyvärr MGP start-up lägret in, men vi på Lafo vill fortfarande hjälpa dig i ditt låtskrivande. Lafo ger alla som anmält sig till MGP start-up lägret 2020 möjlighet att skicka in sina låtbidrag, texter, idéer till oss på lafo@krs.fi. Lägrets experter Anna, Emil, Kenneth och Casper kommer sedan gå igenom materialet och skicka förslag på tid för en träff online till lördagen 28.3 och sedan ringa upp dig genom ett videosamtal. Tillsammans kan vi sedan diskutera och spinna vidare på din idé!

Du kan t.ex. spela in ditt låtbidrag med telefon, skicka en låttext eller bara kort skriva ner din idé och sänd sedan in den via mail senast torsdag 26.3. kl 19:00 så återkommer vi med ett förslag på tid när vi kan hålla ett videosamtal.

Nu är det Din tur! Ta chansen och kom på läger för att få proffshjälp för att skriva dina egna låtar. Om du går i åk 5-6 eller 7-8 ska du boka helgen 27-29.3 2020 i din kalender! Då ordnar Lappfjärds folkhögskola (Lafo) tillsammans med Yle och Finlands svenska ungdomsförbund (FSU) ett låtskrivarläger på Lafo i Lappfjärd i Kristinestad. MGP start-up är startskottet för MGP 2020. Kom med!

Under lägret får du massor av inspiration, tips, råd och hjälp för att skriva bra låtar. Dessutom får du spela in din låt i Lafos högklassiga studio! Du kan både delta som enskild artist/låtskrivare eller tillsammans med din grupp. Det viktigaste är att du anmäler dig så fort som möjligt! Det finns 30 platser på lägret och de som hinner anmäla sig först får plats på lägret. Sista anmälningsdag är måndag 23.3.2020 kl. 23.59. Gör din anmälan elektroniskt på hemsidan.

Lägret med program, mat och övernattning är helt gratis. Du behöver bara ta dig till och från Lappfjärd på egen hand. FSU ordnar även busstransport för deltagare som kommer från södra Finland. Så missa inte chansen att få massor av tips av proffsmusiker för att göra bra låtar och nå ut med din egen musik. Om du är intresserad av att delta i MGP 2020 är det här ett unikt tillfälle för dig att spela in din egen låt i studio. Du kan sedan skicka in ditt låtbidrag till FSU senast den 5.4.2020, om du så vill! Anmäl dig till MGP start-up nu!

 

ANMÄLAN TILL MGP START-UP 2020
Anmälan till lägret är bindande. Kontakta genast Lappfjärds folkhögskolas platschef Casper Sahlström via telefonnummer 0408456870 eller via e-post casper.sahlstrom@krs.fi om du får förhinder. 

Lafo, Yle och FSU kommer att filma delar av lägret och en del av materialet publiceras på arrangörernas medieplattformar. En särskild blankett för godkännande av att synas på arrangörernas plattformar skickas ut per e-post till lägerdeltagarna före lägerstart.

Anmäl dig här!
Alla ansökningsuppgifter behandlas konfidentiellt.