Tietoa Kristiinankaupungin elinkeinokeskuksesta

kuva10Elinkeinokeskus tarjoaa neuvontaa paikallisille yrityksille ja yrittäjyyttä suunnitteleville henkilöille. Elinkeinokeskus auttaa myös tiedonvälityksessä sekä erilaisten viranomaisten, organisaatioiden ja yhteistyökumppaneiden yhteystietojen välittämisessä.

Elinkeinokeskuksen toiminnan tavoitteena on auttaa uusien yritysten perustamisessa ja vahvistaa kunnassa jo olevia yrityksiä sekä edistää hyvää yritysilmastoa. Tarjoamme palvelujamme maksutta ja täysin luottamuksellisesti.

Painopistealueemme:

Uusyrittäjyys Tarjoamme neuvontaa ja ohjausta yrityksen perustamisvaiheessa

Etabloituneet yritykset Tarjoamme yrityksille heidän toiminnassaan tarvitsemiaan neuvoja ja tukea.

Osaamisen kehittäminen Autamme kehittämään yritysten omaa osaamispääomaa.

Verkostot Tarjoamme yrittäjille kattavia paikallisia, alueellisia ja kansallisia verkostoja.

Omistajan- ja sukupolvenvaihdokset Ohjaamme yrittäjiä ja tarjoamme näihin kysymyksiin liittyvää asiantuntemusta.Etabloinnit Autamme maa-alueiden, toimitilojen, yhteyksien jne. hankinnassa.

 

Elinkeinokeskus voi myöntää 320 euron suuruisen arvosetelin uusille yrittäjille yrityksen perustamisen yhteydessä. Arvosetelin voi käyttää perustamisvaiheen aiheuttamiin kirjanpitokustannuksiin sekä perustamisen yhteydessä tarvittavien neuvonta- ja konsultointipalvelujen kustannuksiin. Arvoseteli voidaan myöntää myös jo olemassa oleville yrityksille, jotka käyttävät ELY-keskuksen konsultointipalveluja.

Kristiinankaupungin Elinkeinokeskus Oy:n omistaja on Kristiinankaupunki, mikä muodostaa hyvän perustan keskuksen toiminnalle kunnan, poliitikkojen ja elinkeinoelämän välisenä linkkinä.

Elinkeinokeskuksen toimitilat ovat osoitteessa Koulukatu 3